|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Urban Sports: Curve Extreme Sport
23 July 2007
Odata cu evolutia societatii apar si noi sporturi. Sporturi pe 2 roti, sporturi pe 4 roti, sporturi pe placa, sporturi pe apa, in aer sau sporturi urbane. Evoluand de la clasicul skateboarding, designerul Gary Chang a proiectat conceptul pentru o noua forma de skateboarding - Curve Extreme Sport.
Design-ul placii este usor diferit, suprafata placii fiind mai lata si mai bombata in parti. In locul clasicelor 4 roti, noua placa dispune de o singura roata pe partea din fata si un sistem de 3 roti in partea din spate. Acestea sunt fabricate din cauciuc, similar anvelopelor de masina. Sistemul de 3 roti din partea posterioara este special conceput, cele 2 roti de la extreme fiind pozitionate in unghi, astfel incat sa permita un control mai bun in virajele stranse. Aceste 2 roti intra in contact cu solul numai in momentul in care placa se inclina intr-o anume directie. Astfel, ruland pe o suprafata dreapta, contactul de frecare intre roti si sol este minim, asigurat numai de cele 2 roti (fata si spate), care sunt plane.
Acest sport extrem este imaginat in special pentru coborari in panta (down-hill racing), iar viitorii producatori spera ca Curve Extreme Sport-ul sa devina popular in randul amatorilor de gen.

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 5:22 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *