|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
STRart @ DESANT
16 March 2007

Semne bune (sub)cultura urbana autohtona are! Ma bucur sa vad ca din ce in ce mai multi artisti se orienteaza catre street art. Stickere, graff-uri, stencils apar ca ciupercile dupa ploaie prin cele mai diverse si neasteptate locuri. Statii si vagoane de metrou, scari de bloc, case parasite, pe strazi, pe ziduri, pe garduri, prin piete, parcari, pe cabine telefonice sau chiosk-uri. Zonele centrale ale capitalei sunt tapetate cu lucrari care striga street art contemporan.

Pentru amatori, o colectie impresionanta de lucrari se gaseste la DESANT. Sub numele de STRART, expozitia de street art este deschisa pana pe data de 25 martie. Expun artistii: Alexandra Albu, Laurentiu Dima, Mihai Vartejaru si Luigi Padureanu.

 • Program: luni > sambata, intre orele 12.00 – 6.00 PM

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 2:18 PM  
2 Comments:
 • At 8:50 PM, Blogger serebe said…

  salut am o mica precizare in pozele de mai sus sunt prezente si desenele executate direct pe perete...sa le zicem graffuri..facute de sinboy si color...care nu ne apartin noua...si nici expozitiei noastre. a fost o greseala micutza!:) in rest numai multumiri ca ne ajutati cu expozitia...cu mediatizarea ei.

   
 • At 2:03 AM, Blogger Matei said…

  sorry...nu stiam...am folosit footage-ul de pe site. Nu stiu care sunt semnate de cine, iar pozele sunt facute colaj in photoshop, asa ca nu am cum sa modific. Considera-le imagini de ilustratie si nu neaparat ca indica fix ceea ce gazduiti in expozitie...10x for the feedback. keep reading!

   
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *