|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Party: EXIT Festival 2007 @ NoviSad > poze
24 July 2007
click pics to enlarge
click pics to enlarge click pics to enlarge A trecut si editia 2007 a EXIT FESTIVAL, organizat la cetatea din Novi Sad, pe malul Dunarii. Niste prieteni au fost acolo, s-au distrat, s-au ravasit si s-au intors cu poze si povesti minunate:

"Deci, cum a fost? Comparativ cu acum 2 ani (cand am fost ultima oara) mai putzina libertate de party, iar `ingredienetele` s-au gasit mult mai greu, chiar spre imposibil. Au existat controale amanuntite la intrarea in cetate, fapt care ducea la cozi enorme inainte de spectacolele importante de la Main Stage. Noi nu am mai prins loc in campingul bun, de pe malul opus al cetatii, la umbra, in parc, si am fost redistribuiti catre campingul 2, aflat direct in soare, la 10 minute de mers pe jos fata de primul camping. Avantajul la acest camping era ca se afla mai in centru, mai aproape de terase, dar si de o piscina olimpica, super curata, la care tariful de intrare era undeva sub 2.50 EUR. A fost declarat cel mai bun loc pentru incarcarea propriilor baterii in cadrul festivalului!
Cat despre performeri - Groove Armada au facut show pe cinste, la Beastie Boys s-au calcat oamenii in picioare (si la Prodigy, dar nu am fost), Audio Bullys au fost super cool :) , Basemet Jaxx au fost o mare dezamagire, a cantat niste melodii semi-latino. Deasemenea, Miss Lauryn Hill was quite a diva! Snoop Dog un pic penal pentru gusturile mele. La Wu Tang s-a cam inghesuit lumea, dar pe mine nu m-au prins. Cantau niste melodii clar pentru fanii infocati care aveau toate albumele. LTJ Bukem a facut haos sambata, dupa ce la scena Happy Novisad ne-am agitat pe Ed Rush. La Bukem era main stage-ul cu capacitate de 50.000 oameni, oarecum plin pe la 6 AM. Haos pe d&b!
Cat despre party la Dance Arena, a fost mult mai mainstream anul asta. Vineri, par exemple, a fost seara We love...Exit cu Danny Tenaglia, Nic Fanciulli, Paul Woolford si 20/20 Soundsystem, iar sambata era chiar de necalcat cu Frankie Knuckles si Roger Sanchez la platane. Joi, in schimb, a iesit bine cu Trentemoller si Richie Hawtin. In aceeasi seara l-am prins pe Green Velvet live, adik tipu care canta `Something 'bout those little pills` :))
Per total a fost foarte tare! Orasul Novi Sad este adorabil! Mancarea extraordinara, iar cu banii orice roman se poate descurca foarte bine. Am fost uimita sa vad cat de putini romani au fost, maximum 4 grupulete, in conditiile in care restul tarilor din estul europei venisera cu fortze puternice. Bulgarii aveau chiar propria lor coada la check-in in camping. That`s about it :)"


Acestea fiind spuse, pe scurt v-ati cam prins cum a fost. Poate in 2008 va fi mai tare! Si vom fi mai multi romani acolo sa ne distram!
  • via Clauditza

Labels: ,

amintit de: Matei @ 4:43 PM  
2 Comments:
  • At 6:34 PM, Blogger Crissmo said…

    sa-i spunem totusi clauditzei ca ingredientele sunt part of the system si nu part of the show.

     
  • At 6:25 PM, Anonymous Anonymous said…

    @ CRISSMO:
    si sa-i mai spunem ca Prodigy a fost nebunie...i-am vazut de 5 ori si niciodata n-a fost ca anu' asta la exit(atmosfera concert+public+playlist).
    si ca snoop dogg...daca nu e pe gusturile ei nu nseamna ca nu a fost smeker rau...sincer.
    cat despre wu...chiar si fara Method Man mult mai tare ca la b'estival.
    inchei si spun ca romanii dupa 17 ani inca mai au de-nvatat la capitolu' festivaluri...poate chiar si tu, clauditza :P.
    la mai mare si poate ne vedem la sziget peste 2 zile.

     
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *