|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
"I want to break free!"
26 April 2006

Nici nu s-au domolit bine valurile create de seria de succes mondial LOST, ca iata, DC++ si Torentele scot la iveala un serial inca si mai tare - Prison Break.

Serialul prezinta drama tanarului Fish (Wentworth Miller), care, dupa ce isi insceneaza un jaf de banca este condamnat la cativa ani de detentie in Fox River, o inchisoare de maxima securitate din SUA. Poate va intrebati de ce un om normal ar face o asemenea chestie?...Ei bine, Fish vrea sa ajunga in Fox River pentru a incerca sa il salveze pe fratele sau mai mare, Lincoln, (Dominic Purcell), care urmeaza sa fie executat pe scaunul electric pentru o crima pe care (aflam noi) nu a comis-o. Asasinarea fratelui vice-presedintelui SUA se pare ca fusese o operatiune secreta, avand in spate mari interese politico-economico-financiare, Lincoln iesind tap ispasitor.
Fish, desi tinerel si good looking, reuseste sa se integreze si sa fie respectat de catre detinuti (dupa varii altercatii), si adunand o mini-echipa hotaraste sa gaseasca o modalitate de a evada impreuna cu gasca si fratele sau.

Cum va face asta? Un singur hint va dau - omu' are tatuate pe suprafata corpului blueprints-urile inchisorii si inca alte cateva informatii, care se dovedesc mai mult decat utile.

Un serial incendiar, dinamic si palpitant, care pe mine unul m-a tinut cu sufletul la gura si ochii pironiti in ecran multe ore in sir...si abia suntem la jumatate (pe net sunt deocamdata 19 episoade).

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:59 PM  
1 Comments:
  • At 10:59 PM, Anonymous Anonymous said…

    sunt 20 de episoade si e cel mai tare serial ever chiar merita vazut din toate punctele de vedere si dc mai apare in peisaj un tip ca wentworth miller cred ca nu mai trebuie sa spun nimic

     
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *