|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Lifestyle: HARD ROCK Cafe Bucuresti se deschide in Herastrau
08 January 2008

Aminteam inca din luna mai '07 ( vezi articol aici [+] ) ca se va deschide cat de curand si la Bucuresti primul Hard Rock Cafe. Ei bine, acesta se va inaugura pe data de 20 ianuarie, fiind amplasat in zona Parcului Herastrau, aproape de Arcul de Triumf. Mai exact in locul fostului club de bowling & biliard Champions.
  • Hard Rock Cafe Romania va intra in circuitul international al brandului, din care fac momentan parte 46 de tari si un total de 123 de cafenele.
  • Locatia se va intinde pe o suprafata de 2000 m2 si va avea o capacitate de 220 de locuri in interior si 120 de locuri pe terasa. Decoratiunile interioare se vor axa pe item-uri care au apartinut starurilor din lumea muzicii.
  • In interiorul Hard Rock Cafe se vor comercializa, conform traditiei, o gama variata de produse Hard Rock Cafe, precum tricouri, insigne, sepci si alte asemenea souvenir-uri.
  • Viziteaza site-ul Hard Rock Cafe aici [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 12:59 PM  
3 Comments:
  • At 1:55 PM, Blogger Annie said…

    Exista deja un Hard Rock (nush dak si "Cafe") in Drumul Taberei, de peste 7 ani, daca nu ma insel. Are alt profil, desigur, dar acelasi nume. Este de fapt restaurant/pizzerie, avand mai multe locatii in Bucuresti, celelalte fiind celebre sub denumirea Il Calcio. So, ce-o sa faca? Renunta la nume? O sa aflam atunci, probabil...:)

     
  • At 2:47 PM, Blogger Axelk said…

    banuiesc ca ii vor ingropa pe cei din drumul taberei. problema cu hard rock cafe va fi ca nu te vei putea atinge de nimic. este mega scump in afara iar la noi va fi si mai scump probabil pt ca asa suntem noi, mai cu motz

     
  • At 6:19 PM, Blogger Antitot said…

    de ce atata agitatie. hard rock cafe reprezinta fix un brand american p care nimeni nu si-l doreste cu adevarat. este concept home away from home dar nu pentru noi asa ca putem sa facem pipi pe poarta cand se va deschide. si apropo de asta, este amplasat in fostul restaurant Doina de pe Kiseleff.. pe mine unu nu ma intereseaza deloc

     
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *