|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Book: BONG > Alexandru Vakulovski
30 May 2007

Dupa `LETOPIZDET`, tanarul scriitor Alexandru Vakulovski isi lanseaza cel mai nou roman - BONG, aparut la editura Polirom.
LANSARE: Joi 31 mai / ora 06:00 @ Club A
Invitati: Alexandru Vakulovski, Vasile Ernu, Planeta Moldova, Costi Rogozanu

`Vakulovski tese o lume dezabuzata, in care sperantele mor inainte de a se naste, o lume in care dragostea pentru o altfel de 'Lolita' e ucisa lent, de neputinta, iar prieteniile se leaga tot in jurul neputintei. Asa cum ne-a obisnuit, Vakulovski vorbeste despre un anume fel de ratare, in starea ei pura, o ratare pentru care nu personajele sunt vinovate, ci lumea din jurul lor. Si aici, ca si in volumele precedente, naratorul e constient de propria-i distrugere, dar incapabil de a i se impotrivi`.
"Prin grila furiei poate fi justificat limbajul lui Alexandru Vakulovski. Duritatea lui este o expresie a furiei fata de structurile sofisticate si osificate ale societatii." (Dumitru Crudu) "Alexandru Vakulovski cresteaza adinc si presara sare peste tot, cu grija sa nu scape ceva netratat. S-ar parea ca poetul-prozator a invatat oroarea pe de rost, in ipostazele ei complementare". (Ovidiu Pecican)

Labels: ,

amintit de: Matei @ 7:29 PM  
2 Comments:
  • At 10:32 AM, Anonymous Anonymous said…

    M-am super saturat de acesti oprimati de sistem , cica oameni neintelesi , de mare talent (vezi Vakulovski)...ce bine ca au pentru ce se revolta , cat de minunat e pretextul de a mai ''baga'' un joint,suferinta lor ''sfanta''le ingaduie ORICE si asa traiesc pe spinarea celor care le cumpara ''infectiile''.naturalismul lor e cool , ei sunt laudati , iar vorbele fruste devin dovada sinceritatii maxime. putina luciditate n-ar strica

     
  • At 8:57 PM, Anonymous alt anonim said…

    Si noi ne-am saturat de indivizi ca tine, victime indoctrinate care isi dau cu parerea fara sa aiba argumente valide. Frustrarea se poate manifesta si altfel decat prin postarea de comenturi fara logica. :)

     
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *