|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Concept Phones
31 December 2006
Daca nu esti genul care apreciaza telefoanele super-sofisticate, de tipul "laptop-in-my-pocket" si mergi pe principiul "simplu-si-util", daca te pasioneaza energia kinetica (provenita din miscare n.a.), atunci sigur vei gasi util unul dintre prototipurile de telefoane mobile produse de francezii de la ModeLabs:

  • YoYo

Yoyo este un telefon mobil-prototip care are capacitatea de a se auto-incarca in momentul in care posesorul executa miscari specifice clasicei jucarii cu sfoara - yoyo.

  • U-Turn
U-Turn are forma unui maner si isi obtine autonomia de energie necesara in momentul in care posesorul deschide si inchide in mod repetat clapa gadget-ului.


  • Runaway

Runaway este creat pentru cei care fac miscare/sport. Jogging, bicicleta, fitness..u name it. Se ataseaza usor, printr-un clips, si se reincarca sigur (cu ajutorul mecanismului kinetic) in momentul in care este "zdruncinat". In plus are functii utile sportivilor - precum tahometru (monitorizeaza viteza) si Heart Rate monitor (pentru pulsul sangvin)

  • to view demo video clips of concept phones visit ModeLab webpage, here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 5:47 PM   1 comentarii
Almost...Phamous 69
"Phamous 69 is a sexy, provocative online magazine (a.k.a e-zine) that incorporates high fashion, music and lifestyle."
Proiectul apartine lui Paul Percival si Cynthia Lawrence-John, care au mai contribuit pe diverse segmente si la publicatii precum Vogue, ID, Dazed and Confused, Vanity Fair sau Sleaze Nation...
Phamous 69 este un fel de Playboy cosmetizat si upgradat la un nivel mai "fancy & elite". Contribuie fotografi, stilisti si modele din inalta ierarhie a fashion-ului international.
Pe langa materialele sexy/porn orriented, mai intalnim Muzica, Travel & Lifestyle, Film sau Food. Pentru barbati va fi un deliciu vizual!
  • for more info check out Pahmous 69 site, here [+]

Labels: , , , ,

amintit de: Matei @ 4:53 PM   0 comentarii
Welcome to Europe
It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for US!
ROMANIA, welcome to the European Union!

Labels: ,

amintit de: Matei @ 4:40 PM   3 comentarii
David LACHAPELLE
30 December 2006






David Lachapelle este unul dintre cei mai de seama fotografi si artisti vizuali ai momentului. Abordand un stil unic, foarte expresiv, colorat si plastic, aproape suprarealist, The New York Times il aseamana cu un Rene Magritte al fotografiei contemporane, iar New York Magazine il alinta “David LaChapelle is the Fellini of photography”.
Imaginatia si talentul sau par sa nu cunoasca limite, David lasandu-si amprenta in mai toate mediile posibile: foto, print ads, video, galerii de arta si vernisaje.
A semnat copertele unora dintre cele mai prestigioase reviste din lume, precum: Rolling Stone, PHOTO, Flaunt, Interview, Vibe, GQ, Playboy sau Vogue. A creat campanii de advertising pentru mari brand-uri precum: Motorola, Lavazza, H&M, Siemens, Iceberg, Exte, Ecko, Philip Morris, L'Oreal, Bebe sau MTV. A imortalizat in pictoriale personaje celebre: Muhammad Ali, Pedro Almodovar, Björk, Gloria Estefan, Moby, Kate Moss, Andy Warhol si multi altii...

  • to find out more visit David Chapelle's webiste here [+]

Labels: , , , ,

amintit de: Matei @ 2:06 PM   3 comentarii
ECO building, Miami




O noua cladire futurista intitulata "COR Building" este pe cale de a fi definitivata in Design District din Miami (US). Dar nu este vorba de o cladire obisnuita, ci de o ECO-cladire. Cu un buget de constructie de $40 de milioane, building-ul de 25 de etaje va acomoda atat apartamente rezidentiale cat si spatii comericale.
Tehnologia implementata in constructie este `friendly` cu mediul inconjurator, incorporand turbine eoliene (pentru fabricarea curentului electric) si panouri solare (pentru incalzirea apei). Structura exterioara a cladirii este prevazuta cu decupaje circulare si ovoidale, care confera atat izolare termica cat si umbra pentru inhabitanti. Inaugurarea cladirii va avea loc in luna iulie a lui 2007.

Labels: ,

amintit de: Matei @ 12:49 PM   1 comentarii
Ianuarie @ hUSH HUSH
29 December 2006
January Party Schedule @ hUSH HUSH club
Avram Iancu no.76, Brasov
[click picture to enlarge]

...by weedesign


Labels:

amintit de: Matei @ 4:38 PM   0 comentarii
so..fake you!






ImAllFake.com este un site-portofoliu de design al unui tip pe cat de talentat pe atat de bolnav (intr-un sens artistic, evident). Imbinarile dintre fotografie si grafica generata pe calculator sunt subtile, versatile si de efect, rezultatele fiind imagini fascinante si socante, cu mesaj si tenta politico-sociala puternice. Merita vizitat!
  • find more visiting imallfake.com here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 2:55 AM   0 comentarii
I Love Death

Desi este cam trist, animatia de scurt-metraj `I love Death` face o radiografie a lifestyle-ului cetateanului de rand din societatea moderna. Animatia este o productie finlandeza din 2004 si este regizata de Hannes Hayha.

They say life sux..but does it??

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:40 AM   0 comentarii
Tom Novy feat. Lima - Take It

`Take It`, melodia lui Tom Novy featuring superba voce a lui Lima, este o melodie care ma obsedeaza in ultima vreme...are un "ceva" aparte...

  • DOWNLOAD "Tom Novy feat. Lima - Take It" in mp3 format. Click here [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:24 AM   1 comentarii
Says who?!




Says-it.com este un site care pune la dispozitie imagini-sablon care pot fi customizate de utilizatori. Ti se ofera o imagine la alegere (ex. un vinyl, o caseta audio, un tichet de cinema, etc) iar tu o poti personaliza in functie de preferinte. Funny!
  • to customize yours check out Says-it.com here [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:38 AM   1 comentarii
Beauty Evolution

No wonder our perception of beauty is distorted...

[ O campanie Dove ]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 1:38 AM   0 comentarii
For Right or Wrong [video]
28 December 2006

Cateva secvente din `Burton Snowboards 2006 - For Right or Wrong`

  • to DOWNLOAD the FULL movie click here [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 7:51 PM   0 comentarii
Project Bar NYE
27 December 2006
ROBOTEQUE MUSIQUE
New Year's Eve Party @ Project Bar
BORU & MIXHER
INTRARE: 50 RON (shampanie inclusa)
  • Str.Comanita no. 5

Labels: ,

amintit de: Matei @ 7:52 PM   0 comentarii
Franta la OSCARs



Fauteuils d'orchestre, in regia lui Danièle Thompson (care a mai regizat si `Belphegor, Phantom of the Louvre`, cu Sophie Marceau si Décalage Horaire) este filmul care va reprezenta Franta la a 78-a editie a premiilor Oscar de pe 25 Februarie.
Pe scurt: O actrita apreciata, care viseaza un cinema intimist, un pianist exceptional care vrea sa cante in fata unui public ignorant si naiv, un colectionar care isi vinde intr-o seara opera de-o viata si o tanara provinciala care isi incearca norocul la Paris. Toate aceste personaje isi incruciseaza drumurile intr-o seara la Cafe de Theatres, unde vin sa-si aline nevrozele in fata unei cafele tari.
Fauteuils d'orchestre are o poveste complicata. Jessica (Cécile de France) vine la Paris si se angajeaza chelnerita la o cafenea de pe Avenue Montaigne, frecventata de vedete ale show-biz-ului, pentru ca se afla (foarte inspirat pentru chimia scenariului) intre un teatru, o galerie de arta si o sala de concerte. Aici se strang Catherine (Lemercier), o actrita frustrata ca joaca intr-un soap opera incasand onorarii care si ei i se par indecente, un pianist superbooké, dupa cum zic francezii (Albert Dupontel), apasat de greutatea unui program prea incarcat pus la cale pe ani de zile inainte de sotia sa (Morante), un colectionar (Brasseur) care vrea sa scape de toata enorma lui colectie de opere inestimabile (printre care si Sarutul lui Brancusi), spre nemultumirea fiului sau (Christopher Thompson), care vede totul ca pe o criza a varstei a treia, un alt indiciu fiind si amanta suspect de tanara a batranului.
Personaje multe, actiunea se petrece in minunatul Paris, un scenariu bine-construit, un film de feeling, amuzant si de-o potriva intrigant. Poate un box-office buster de tipul Amelie. Who knows...
  • In cinematografele din Romania ruleaza incepand cu 22.12.2006
  • more info about the movie on IMDb [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 6:50 PM   0 comentarii
Audi Quattroflex









Audi Quattroflex este un prototip conceput de designerul rus Alexey Bykov Via ca alternativa la masina viitorului. Conceptul de baza din spatele design-ului revolutionar este capacitatea de modelare a scaunelor pasagerilor prin utilizarea unor materiale futuristice "inteligente" care pot memora forme. Conceptul de flexibilitate caracterizeaza intreg automobilul, axul rotilor din fata putand executa miscari precum ghidonul unei biciclete. De asemenea, axul permite rotilor fata si spate sa culiseze spre exterior sau spre interior in functie de nevoi.
Controlul vehiculului este asigurat dintr-un singur joystick amplasat central.

Labels: ,

amintit de: Matei @ 3:12 AM   0 comentarii
Rollies

Rollies este noua generatie de patine cu rotile atat ca fun cat si ca mijloc de transport alternativ. Rollies se monteaza simplu pe calcaiul oricarui pantof sport. Si se adapteaza oricaror marimi. Pentru a te deplasa ridici talpa de pe sol, iar pentru a frana o pui jos. Pretul este de £37.

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:56 AM   0 comentarii
Road to Oscars
Recent au fost facute publice listele oficiale ale nominalizatilor pentru Globul de Aur editia 2007, ce va avea loc pe 15 Ianuarie. Site-ul IMDb s-a grabit sa speculeze ca pentru multi de pe lista, nominalizarea la Glob este o rampa catre o minima nominalizare si la Oscar. "Road to the Oscars 07" titreaza site-ul...
Dintre favorite amintesc Babel (cu Brad Pitt si Cate Blanchett) > vezi aici [+] // The Departed (de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio, Matt Damon si Jack Nicholson) > vezi aici [+] si muzicalul Dreamgirls (cu Jamie Foxx, Beyoncé Knowles si Eddie Murphy) > vezi aici [+].


  • pentru a vizualiza lista completa a nominalizatilor, in format .PDF, click here [+]

Labels:

amintit de: Matei @ 1:40 AM   0 comentarii
The Comfort Sphere
26 December 2006

The Comfort Sphere este un spatiu senzorial multimedia conceput de brand-ul Volkswagen pentru targuri, expozitii si showroom-uri. Acesta ofera vizitatorilor o experienta unica, un habitaclu in care imaginile si sunetul se completeaza reciproc. Poate fi folosit atat in scopuri de entertainment cat si informative.
Inspirat de scaunul ergonomic "Ball Chair", creat de designerul Eero Aarnio in 1963, The Comfort Sphere recreaza un spatiu intim si confortabil in care simturile ti sunt acaparate de echipamente hi-fi si multimedia de ultima generatie.
Comfort Sphere este proiectul castigator in cadrul RedDot Design Awards pentru anul 2006.
  • for more info visit Red Dot Online here [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:47 PM   0 comentarii
Download from You TUBE!



Poate te-ai gandit mereu ca ar fi misto sa poti downloada toate filmuletele interesante pe care le gasesti pe You Tube. Dar nu ai stiut niciodata cum sa o faci. Pentru ca in mod direct NU se poate, iata 9 pasi de urmat:

Cum sa DOWNLOADezi secvente VIDEO de pe You Tube:


  • pas 1: gaseste pe You Tube un film care iti place.
  • pas 2: din caseta cu informatii aflata imediat in dreapta copiaza adresa URL selectand scrisul si executand comanda Copy (ctrl+c)
  • pas 3: intra pe site-ul Video Downloader (click here [+]) si fa Paste la URL in campul de sus. Apoi apasa "Download".
  • pas 4: in cateva secunde va aparea mai jos o fereastra in care vei gasi butonul "Download Link". Apasa si salveaza in calculator fisierul .flv (extensie de streming video).
  • pas 5: intra pe site-ul Download.com (click here [+]) si descarca CinemaForge, un program de convertit fisiere video dintr-un format in altul.
  • pas 6: instaleaza software-ul CinemaForge
  • pas 7: porneste programul si in campul "Input" introdu fisierul .flv salvat
  • pas 8: in campul "Output" selecteaza tipul de fisier in care vrei sa fie transformat (.avi .mpeg .wmv .mov etc)
  • pas 9: apasa "Encode" si asteapta sa fie prelucrat.



Labels: ,

amintit de: Matei @ 4:35 AM   5 comentarii
Muzica GRATIS

Daca nu ai DC++, retea de cartier sau acces pe Torrente, dar totusi vrei sa iti iei muzica gratis de pe Web, iata cum te poate ajuta chiar Google.
Intra pe Google.com, iar in campul de cautare scrie asa: "?intitle:index.of? mp3 [artist] [title]".
Atentie! Trebuie sa inlocuiesti [artist] cu numele artistului (ex. Saint Germain, Coldplay etc) si [title] cu numele melodiei cautate. Poti sa scrii doar artistul sau doar melodia.
Facand click pe majoritatea rezultatelor afisate vei intra in structuri de site-uri unde vor fi listate melodiile. Le poti downloada facand Right Click pe ele si apoi "Save Target As...".
Succes!
  • to learn more click this Google example link [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 3:48 AM   1 comentarii
20Q

20Q este un site/joc tip Artificial Intelligence (A.I.), care pretinde ca pe baza raspunsului tau la 20 de intrebari el poate ghici ceea ce gandesti. Stiu...asa m-am gandit si eu...suna imposibil...si am incercat.
Iti poti alege sa fii un lucru, un loc sau o persoana si poti alege din domenii precum TV, Sports, Movies, People, Games, s.a. Am jucat prima data la categoria `filme` si m-am gandit la Audrey Tatou (Amelie). Mi l-a ghicit. Apoi am jucat la categoria de obiecte si m-am gandit la bricheta. Din nou a ghicit.
Explicatia e simpla. Pe baza raspunsurilor utilizatorilor la mai multe seturi de intrebari, un script isi alcatuieste o baza exhaustiva de date si informatii, pe care apoi prin algoritmi matematici le ofera ca posibile raspunsuri. Un mecanism intuitiv, care se bazeaza pe similitudini.

Incearca si tu...

  • to play 20Q game visit this site [+]

Labels:

amintit de: Matei @ 1:21 AM   0 comentarii
James Brown R.I.P
25 December 2006


James Brown, parintele muzicii soul/funk si una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii "negre", a incetat din viata luni, 24 decembrie, la varsta de 73 de ani.
Artistul a inchis ochii pe patul sau de spital (Emory Crawford Long Hospital, din Atlanta) unde fusese internat pentru a fi tratat de o pneumonie severa.
  • to learn more, read the New York Times (via Reuters) article here [+]

Labels:

amintit de: Matei @ 7:58 PM   0 comentarii
Hewlett-Packard cool ADs
24 December 2006
click here [+] to watch Pharrell's HP AD
click here [+] to watch Jay-Z's HP AD
click here [+] to watch Mark Burnett's HP AD click here [+] to watch Mark Cuban's HP AD
click here [+] to watch Shaun White's HP AD

Brandul international Hewlett-Packard a lansat recent o noua campanie de marketing pentru laptop-urile HP Centrino Dual-Core.
Sub sloganul "The Computer is Personal Again", seria de spoturi video ii are ca protagonisti pe: PHARRELL (Intergalactic Artist), JAY-Z (CEO of Hip-Hop), Mark Burnett (Reality TV Pioneer), Mark Cuban (Technology Maverick) si pe inegalabilul Shaun White (Snowboard Master).
Insa, partea interesanta de-abia acum incepe. Fiecare dintre cele 5 star-uri joaca intr-un spot video HP. Adica 5 filmulete. Peste imagine, cei de la HP au suprapus grafica digitala de ultima generatie, astfel incat filmele par a fi scene SF din viitor. Pe stilul Minority Report.

Labels:

amintit de: Matei @ 9:22 PM   0 comentarii
12_13_IAN
12 IAN >> Boola & Demos
12 IAN >> Kool & Marika
Gossip Club
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 6:01 PM   0 comentarii
Losing my Religion

Saint B este un mp3 player foarte fashionable, fabricat din otel si placat cu crom. Urci muzica si reincarci playerul via USB cable. Ecranul de afisare este de tip OLED cu afisare pe 4 linii. Gadgetul cantareste 82 g si are o memorie interna de 1 GB.
  • for more details check out this site [+]

Labels:

amintit de: Matei @ 1:01 PM   0 comentarii

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *