|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Issue ONE
10 November 2006




"Issue ONE is born, transforming the obscure, creating the iconic".
Issue ONE Magazine este cel mai recent rezultat al industriei independente de publishing din UK. Proaspat-lansata revista de "luxury fashion, beauty & image" ofera cu ocazia fiecarui numar un teren de joaca experimental pentru cei mai en-vogue, creativi si respectati fotografi de fashion, pentru stilisti si jurnalisti de nisa. Fiecare numar este o buna ocazie pentru 12 fotografi de a isi etala cunostintele, de a isi exprima viziunile si de a transmite un mesaj, fiecare avand la dispozitie 14 full-pages.
Critici respectati si jurnalisti de moda notorii vor semna materiale si reportaje avangardiste, scotand in lumina reflectoarelor cele mai inspirate case de moda sau designeri internationali, vorbind de asemena despre cele mai HOT tendinte din cultura si lifestyle-ul societatii contemporane.
Revista costa £7, are o rata de aparitie trimestriala, in format A4, cuprinzand 324 de pagini adresate in egala masura atat femeilor cat si barbatilor. Cu un tiraj international (UK, Japonia, Franta, Italia, USA, Spania, Canada, Hong Kong, Germania, Tailanda si Korea) de 60.000 de bucati, revista nu se vrea o lectura populara, ci mai de graba o revista excentrica, oarecum elitista, pentru cunoscatori. "Issue ONE readres are leaders, not followers".

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 9:57 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *