|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
[fara] Luciano @ Martin
16 September 2006

Singurul mare absent de la party-ul Luciano @ Studio Martin a fost...insusi Luciano. Vestea trista s-a propagat tarziu, mai intai ca un zvon circulat prin intermediul telefoniei mobile, prin multe grupuri de clubberi frenetici, pentru care performance-ul minimalistului din Ibiza reprezenta o noua ocazie de a vizita constelatii indepartate. [he!].
Pentru cei mai bine informati, si cu acces la surse oficiale, zvonul s-a transformat in confirmare, ridicand seturi de sprancene a dezamagire... another gig bites the dust!
Faza care m-a uimit cel mai tare a fost doua:
- 1. Cei care platisera deja biletul nu au vazut nicio returnare [macar partiala] de fonduri, clubul a fost arhiplin (la intrare se aglomerase ca la meci)
- 2. Am auzit in club voci care aclamau "Bineee Lucianoooo!", desi in locul lui a prestat numitul Serafin (initial programat doar ca warm up pentru Luciano).
Acum ce a mai contat - baietii de la Mission si-au umplut contul, lumea s-a destrabalat la maxim, in club nu aveai loc sa arunci o sticla goala de bere si o noua teapa din ciclul "nici asta nu a mai venit" a fost bifata in agenda.
Revenind la Serafin - DJul nu a dezamagit deloc (dupa parerea mea), mixand intr-un stil minimal-tech, industrial si foarte dark, pe un tempo agresiv, reusind cu succes sa anime masele insetate de basi si blim-blim-uri.
Luciano is DEAD
Long Live Serafin!

Labels:

amintit de: Matei @ 3:23 PM  
1 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *