|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Gadget: Amazon's KINDLE 2 | Wireless Reading Device of the Future
15 March 2009



Amazon's:
KINDLE 2
* wireless reading device *

Luna trecuta site-ul Amazon a anuntat oficial lansarea pe piata a noului terminal Kindle 2 (pret 360 $). Acest revolutionar gadget este folosit pentru lecturarea/accesarea de documente si aplicatii text (bloguri, reviste, carti, ziare, documente Word si .pdf etc) prin conexiune wireless. In alte cuvinte, un ZIAR ELECTRONIC.

Features Kindle 2: Conectivitate wireless, Monitor Electronic-Paper Display de 6-inch, rezolutie 800x600 px., cu afisare complexa de pana la 16 noante de gri.
Kindle 2 are o memorie interna de 2 GB, bateria are o autonomie de 4 zile (acces wireless ON) si pana la 2 saptamani (wireless OFF). 5-way controller key pentru navigare usoara si panoramare in pagina.
Ceea ce este fascinant este ca prin intermediul acestui gadget va puteti abona la presa zilnica si periodica preferata pentru un subscription fee de numai 10 $/luna.
  • Site oficial Kindle 2 by Amazon aici [+]

Labels: , , , ,

amintit de: Matei @ 8:27 PM  
1 Comments:
  • At 1:04 PM, Anonymous Anonymous said…

    Eu mi-am cumparat un Ebook reader de la Sony (PRS - 505) de care sunt mai mult decat fericit. La momentul la care l-am cumparat aveam de ales intre acesta si Kindle 1 si trebuie sa recunosc ca tastatura a fost principalul motiv pentru care nu am ales Kindle-ul. Problema este urmatoarea, Kindle-ul nu poate fi tinut ca o cartea atunci cand citesti pentru ca atingi tastatura in timp ce Sony-ul este gandit chiar cu butoane de schimbare a paginii si in partea stanga jos astfel incat, daca tii ebook-ul intr-o singura mana sa poti face acest lucru foarte simplu. Recomand sincer Sony-ul.

     
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *