|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Film: The Esoteric Agenda | documentary
15 January 2009


The Esoteric Agenda
* documentary, lenght: 2 hours *

Daca v-au placut documentarele Zeitgeist 1 & 2 sau filmul The Secret, iata o noua productie video care sa va puna pe ganduri prin problemele pe care le ridica - The ESOTERIC AGENDA (Agenda Ascunsa).

In spatele fiecarui aspect al vietii de zi cu zi exista o agenda ascunsa. Exista o elita ce ghideaza majoritatea organizatilor politice, econimice, sociale, non-guvernamentale, etc. Acest film reprezinta munca si cercetarile mai multor experti, ce incearca sa scoata la lumina aceste `agende ascunse`, pentru a pune viitorul acestei planete inapoi in mana oamenilor de rand.

Teorii ale conspiratiei, asasinarea lui JFK, Aria 51 & Roswell, secrete guvernamentale, disparitii misterioase. Cine sunt cei mai mari Teoreticieni ai Conspiratiei? Noi sau mass media si guvernele noastre care ne insira povesti si minciuni?
  • Esoteric Agenda pe Google Video aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 8:40 PM  
3 Comments:
  • At 1:59 AM, Anonymous Anonymous said…

    Link Exchange sau benner

     
  • At 9:54 PM, Blogger Baldovin said…

    Nu prea e legatura intre Zeitgeist (in sapecial Addenduum) si filmul asta. Singurul punct comun ar fi fortele ascunse din spatele lucrurilor. N-am putut sa ma uit mai mult de 10 minute. Dar din cate am vazut asta face o apologie la intoarcerea la puterea bisericii din Evul Mediu in Timp ce Zeitgeist ataca furibund toate religiile.

    Apoi din ce-am vazut asta are o mentalitate astrologica si francmasonic-alternativa bazate pe superstitii in timp ce Zeitgeist e SF-ist, mizeaza pe tehnologie.

     
  • At 8:35 AM, Anonymous Anonymous said…

    Este adevarat este o diferenta intre Zeitgeist si Esoteric agenda, dar are in mare parte aceeasi tema, cea ca in spatele evenimentelor actuale din lumea fizica sunt interesele unor oameni influenti care din cauza lacomiei lor de a aduna bogatii nu ii intereseaza ce sacrificii (in special umane) trebuie sa faca.Totusi ca un final al documentarului ca o solutie ar fi faptul ca omul trebuie sa treaca de la ura si frica indusa de catre aceste persoane catre dragoste si liniste pentru a armoniza relatia noastra cu Pamantul, si universul.Se fac multe paralele cu privire la avertismente ale unor civilizatii stravechi lasate pentru noi cu privire la epoca in care traim si epoca in care ar urma sa intram.Merita vazut pentru ca desi trateaza intr-un alt fel problema comparativ cu Zeitgeist este subiectul de baza este acelasi, epoca materialista in care traim isi traieste ultimele suflari

     
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *