|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Book: Printese, de P. Lechermeier & R. Dautremer, editura Vellant
23 November 2007
PRINTESE
de: Philippe Lechermeier si Rebecca Dautremer
editura: Vellant
lansare: 2 decembrie

Pupidulce, pistruiata, in combinezon de dantela si crinolina de metal de trei ori mai mare ca ea! Cine e Pupidulce? O printesa! Pentru ca avem fiecare cate o slabiciune pentru ceva fantastic, visam mereu la o lume necunoscuta, frumoasa, care se guverneaza dupa reguli nepamantesti, sau care imprumuta de la oameni numai ce este bun.

Am primit in dar o carte despre Printese date uitarii sau necunoscute si am stat treaza pana in zori de zi sa aflu care sunt acelea! Doremi, Pitipitipythia, Amnezia, Tzaca Tzaca sau Incompleta sunt cateva exemple voioase care te vor transforma iar in copil.

Ele fac curat in dulapurile lor gigant, calatoresc cu elefanti speciali, unele nu au voie sa se atinga de nimic pentru ca fac alergii, altele merg talentat pe sarma, stiu sa prepare un cei fabulos sau sa urzeasca o vraja rautacioasa. Cum altfel decat prin simpla lor natura? Au un domeniu vast, genereaza multe dintre ele numai pizma (pentru ca sunt perfecte, desigur) si se intreaba de ce apa nu e vreo rochie pe care sa o imbraci?

Animalele lor de companie sunt fluturii negri-heralzii deznadejdii, lupul cenusiu, Inseparabilele celor doua siameze, balena albastra, licorna si Oac-oac-oachit-chit- o cochetarie de pet. Sa tot vrei asemenea menajerie!
Iar daca pana la sfarsitul cartii nu ai dedus un potential propriu de printeasa, autorii, Philippe Lechermeier si Rebecca Dautremer (o suspectam pe cea din urma chiar de pasaport SF, cu asemenea nume de poveste!) iti ofera posibilitatea sa rezolvi un test care sa-ti releve ce fel de zana esti tu.

Mie mi-a iesit o cota mare de tandrete, disponibila in orice clipa. Nu este motiv care sa te convinga cat de originale sunt aceste portrete (trebuie efectiv sa le vezi!) sau ce fel de dragoste simt ele, ce principi asteapta, cum le cuceresti si cine sunt ele cu adevarat! Dar asta nu e totul...
O sa aflati ce va urma pe data de 2 decembrie, cand editura Vellant lanseaza aceasta enciclopedie a visurilor, pentru copii si adulti deopotriva!

  • by Bogdana

Labels: ,

amintit de: Matei @ 5:51 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *