|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Gadget: Google lanseaza GPHONE?
21 September 2007
* Design-uri speculative, pentru viitorul GPhone *

Umbla vorba prin targ ca Google si-a propus sa intre pe piata de telefonie mobila. Si cui sa-i faca o concurenta mai buna decat nou-nascutului `copil teribil` iPhone?! Toata lumea se intrece in speculatii, insa Google tine bine secretul sub cheie.

Gadgetul-minune a lui Google va fi denumit cel mai probabil GPHONE si va fi diferit in primul rand pentru ca va permite si efectuarea de convorbiri gratuite via Internet (serviciul GTalk), odata ce GPhone va fi conectat la orice hot spot wireless din oras. Google va transpune serviciile si aplicatiile software dezvoltate deja (precum Search, Maps, Google Earth, Youtube, Blogger, s.a.) pe noul terminal, via un sistem propriu de operare bazat pe platforma open source Linux.

Google va lansa o intreaga serie de terminale sub brandul Gphone, al caror pret va oscila, conform acelorasi speculatii, undeva in jurul a 100 $. Tocmai ca sa poata fi cat mai accesibil. Totodata Google va introduce si GPay, noul serviciu de plata online prin mobil.

Iar daca pretul terminalelor o sa fie modic, sursa de venituri a gigantului va ramane publicitatea, de data aceasta pe telefonul mobil. Se spune ca Google este deja in discutii cu AT&T si T-Mobile pentru a pune la punct o strategie viitoare. Ne putem astepta sa gasim terminalele GPhone pe piata undeva dupa jumatatea lui 2008.

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 10:42 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *