|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
ADs: `STRADA PE CARE...` > campania sociala `De ce iubim Bucurestiul?` > APA NOVA
17 September 2007

Campania `Apa Nova pentru Bucuresti`

Probabil ca ati vazut si voi deja cateva dintre noile placutele cu nume de strazi, gen: "Strada unde bateam mingea cu baietii", "Strada unde am alergat dupa Ana", "Strada mea", "Strada pe care sta bunica" sau "Strada unde am pupat-o pe Mimi". Pentru multi este o dilema, unii chiar au luat-o in serios, crezand ca primaria a luat-o razna...

Ei bine, este vorba de o campanie social-civica initiata de societatea APA NOVA Bucuresti, care se va desfasura pe o perioada de 2 ani si va include evenimente speciale dedicate bucurestenilor. Prima etapa este `De ce iubim Bucurestiul?` - o campanie sociala de advertising, ce a inceput pe 1 septembrie si se va incheia la sfarsitul lui octombrie.

Campania doreste sa trezeasca in locuitorii capitalei un sentiment de apartenenta la Bucuresti, prin intermediul unor mesaje emotionale transmise prin diverse media: OOH, OOPS, TV, radio, print si new media/online. Exista deja 2 spoturi radio si unul TV, campania fiind semnate de GMP. Bucurestenii vor intalni mesajele campaniei in majoritatea locurilor prin care trec in timpul zilei: statii de autobuz, de metrou, in parcuri, pe strazi, in piete, in cluburi si cafenele.

 • Mai multe detalii pe site-ul De ce iubim Bucurestiul aici [+]

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 1:34 PM  
2 Comments:
 • At 8:49 PM, Anonymous Marla said…

  aaa btw, am vazut azi undeva pe bdul dacia sau mosilor, nu mai stiu exact, un panou maaare publicitar, pe un bloc, pe care scria: locul de unde aruncam cu apa in vecini :))

   
 • At 1:19 PM, Anonymous AGD said…

  Eram in Newton cu un tip, mi-a zambit, m-a luat de mana sa ma duca la baie. Dau sa intru la femei, ma trage mai aproape de el si imi spune la ureche ca ne ducem la barbati. Intram, moment in care ma rasuceste catre un adspace "Aici am facut-o pe Nicoleta sa tipe de placere.". Nu, eu nu am tipat de placere, am zambit si m-am intors sa-mi beau cafeaua.

   
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *