|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Artist: Brian Walker - Lick the Sun
04 April 2007
Artistul australian Brian Walker reuseste sa imbine arta grafica digitala cu fashion-ul si ideile suprarealiste intr-un mod cu totul original si intrigant vizual. `Imposibilul ca Posibil` sau `joaca de-a Creatorul` par sa fie liniile de ghidaj conceptual ale artistului.


Ca fotograf, Brian Walker s-a declarat influentat de lucrarile lui David LaChapelle (despre el am mai scris aici) si de cultura pop (pop art/culture) in toate formele ei de manifestare.
Foarte atent la detalii si dand dovada de un spirit minutionist aparte, Brian Walker este cu siguranta unul dintre artistii contemporani de valoare.


  • more details on Walker's website here [+]

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 4:14 PM  
10 Comments:
  • At 11:50 AM, Anonymous Anonymous said…

    Concurs Absolut

    Am vazut un concurs Absolut in Bulgaria. Super tare! Trebuie sa gasesti forma sticlei Absolut si sa o fotografiezi. Probabil vor face si in Romania. Stie cineva ceva?

     
  • At 4:22 PM, Anonymous Anonymous said…

    Cred ca e o sansa formidabila pentru amatorii de fotografie. Poate cei care stiu mai multe si se gandesc sa participe pot sa ne dea mai multe detalii. Anybody...???? stie cineva ceva despre asta?

     
  • At 4:23 PM, Blogger nenorocitu said…

    nu merge linkul :)

     
  • At 10:40 PM, Blogger Matei said…

    @ nenorocitul > gata! am reparat link-ul. ms de feedback! :P

     
  • At 1:14 PM, Anonymous Anonymous said…

    intre timp am gasit ceva detalii:

    "Umbli cu aparatul foto prin oras pandind instantanee geniale. Ai vazut anuntul?! Pierdut forma Absolut, icon cultural de peste 100 de ani, protagonist in 1500 de printuri. Gasitorului recompensa! Concursul dureaza de pe 15 aprilie pana pe 10 iunie."

    Suna interesant. Mai stie cineva ceva?

     
  • At 4:51 PM, Blogger Matei said…

    @ matei-radu: sal. nu stiu nici eu mai multe detalii decat din auzite. cam ceea ce ai scris si tu. ideea e foarte tare oricum

     
  • At 10:29 AM, Anonymous Anonymous said…

    ok, mersi. O sa ma interesez in continuare si indata ce aflu ceva va informez. Tu de unde ai auzit de concurs? Ai prieteni fotografi?

     
  • At 11:25 AM, Anonymous Anonymous said…

    Concursul Absolut se lanseaza oficial:

    Concursul ABSOLUT vine pentru prima data in Romania. “Find The Absolut Shape” este un concurs national, in care toti posesorii de aparat de fotografiat sunt provocati sa gaseasca celebra forma a sticlei Absolut. “Descoperirile” lor vor fi fotografiate si vor fi trimise in forma electronica pe site-ul www.absolutshape.ro, pe adresa de email absolutshape@absolut.ro sau prin posta la CPCE CP 10, Bucuresti incepand cu 15 aprilie pana pe 10 iunie 2007. Se pot inscrie in concurs una sau maxim 3 fotografii, alaturi de care participantul va specifica datele personale si datele de contact.

    Se va acorda un premiu Absolut din partea juriului si 49 de premii ale publicului, care a votat pe site-ul oficial. Premiantul va pleca acasa cu un trofeu si kit Absolut, format dintr-un aparat foto, o rama foto digitala si un ipod de 80 GB.

     
  • At 5:11 PM, Anonymous Anonymous said…

    Site-ul care gazduieste fotografiile este www.absolutshape.ro Pentru nelamuriri, mai multe detalii sau pentru a lua legatura cu alti participanti se poate folosi forumul de pe site.

     
  • At 1:43 PM, Anonymous Anonymous said…

    Noutati despre juriul concursului Absolut Vodka, "Find the Absolut Shape"!

    Juriul este format din fotografi si regizori celebri si se pregateste o mare surpriza in cadrul galei de premiere.
    Site-ul www.absolutshape.ro a devenit o adevarata galerie Absolut. Tot mai multa lume isi expune fotografiile cu forma Absolut. In final, oricine poate fi castigatorul premiului cel mare.

     
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *