|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Factory Girl
13 February 2007

Saptamana trecuta a fost filmul cel mai vizionat din SUA. Nu cred ca este asta un criteriu musai, insa Factory Girl face toti banii pentru ca spune povestea unui personaj controversat si interesant pana in maduva oaselor.
Edie Sedgwick, muza lui Andy Warhol si fosta iubita a lui Eric Clapton a murit de supradoza de droguri in 1971, dar nu inainte de a inspira multe dintre cele mai bune lucrari ale lui Warhol.
Era insingurata din pricina unei familii descentrate si perverse, frustrata de un viol produs in copilarie si folosita de prieteni falsi si lipsiti de consideratie.
Orice incercare de a se reabilita o afunda si mai tare in durerea produsa de respingerea tarzie a lui Andy. Acesta o abandoneaza cand Edie inceteaza a mai fi o sursa generatoare de arta si devine doar o femeie distrusa, disperata dupa o doza de antidepresive si cateva linii de cocaina.. Una peste alta acest film boho, sacadat, dar emotionant iti va ramane in minte pentru inca mult timp dupa ce il vei fi vizionat. Edie traieste ca o supernova: putin si intens, pasind cu hotarare pe o sfoara intinsa deasupra lumii interlope New Yorkeze din vremea Studio 54.
Cu o Sienna Miller (Alfie) extrem de credibila in rolul lui Sedgwick si cu Guy Pearce (Memento) intens fortat in pielea lui Warhol, Factory Girl va debusola si va incanta multa lume.
[via Bogdana]

Labels:

amintit de: Matei @ 1:49 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *