|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Web: OneUnderground.ro | club music online
14 July 2009
OneUnderground.ro
* clubbing radio online *

S-a lansat cel mai nou radio online de profil clubbing: oneunderground.ro (site momentan in varianta beta). Daca v-au lipsit productiile underground si set-urile semnate atat de DJii romani sau straini, atunci e momentul sa intrati pe oneunderground.ro.
Va asteapta cele mai tari piese electronice si cele mai noi productii semnate: Adrian Eftimie, Livio & Roby, Rosario Internullo, Dana Nicula, Funky, Raoul Russu, Pagal, Liquid, G.I.C., Proof sau Negru dar si show-urile Fabric – London si Mark Night – Toolroom Radio Show!
  • asculta Radio online ONEunderground aici [+]

Labels: , , , , ,

amintit de: Matei @ 8:30 PM   4 comentarii
Event: BRAN CASTLE Fest, 7-9 august 2009
09 July 2009
BRAN CASTLE Festival 2009
7 - 9 august 2009 @ Castelul Bran

Intre 7 si 9 august cultura urbana isi gaseste linistea la altitudine, intre munti. BRAN CASTLE FEST 2009 este un eveniment cultural de trei zile conceput pentru tinerii pasionati de muzica, distractie si filme. 60 de ore de muzica pe 2 scene si filme cu Dracula intr-un cadru de poveste, mancare sanatoasa si ceva activitati de vacanta.

Ziua este rezervata performance-urilor de teatru, dans contemporan, muzica experimentala si activitati recreationale. Noul val de artisti innovativi si creativi, va face ca taramul medieval al Branului sa vibreze in ritmul lumii contemprane. O data cu lasarea serii, la granita dintre mistic si profan, Scena Reginei va gazdui concerte de muzica actuala in armonie auditiva si ambientala cu sufletul publicul avid de cunoastere.
  • Mai multe detalii pe blogul oficial Bran Castle Fest 2009 aici [+]

Labels: , , , , , , ,

amintit de: Matei @ 2:28 PM   2 comentarii
Event: Flower Power Vintage Show @ La Scanteia, 11 iulie
Flower Power Vintage Show
sambata 11 iulie 2009 @ La Scanteia
timing: 12:00 PM - 8:00 PM

Explozie de flori naturale, vintage si hand-made, cum n-ai mai vazut! Pictate, decupate, imprimate, desenate, in par, pe umar, pe rochie, pe geanta sau la gat, mii de flori te asteapta sa le iei acasa si sa le adaugi garderobei tale.
Vino sa vezi peste 20 de expozanti care s-au reunit sub aceasta tema. Bonus: coltul de hair-styling, unde iti poti schimba look-ul intr-un...minut
  • Participa: About Vintage, Alladin's Treasure, Clip Craft, Dark Chocolate Fairy, Deily, Devlaccessories, Dulapul bunicii, haine-vintage.ro , Happy Flower, Harcea Parcea, Italian Vintage, Joliesse Design, Mdistyle , Nahoot , Nu pot sa cred, Pietricica mov, Raul Bijoux, Velvet Dreams, Vintage Addict, Vintage Wardrobe
  • Parteneri media: Feeder, Metropotam, Memories Box, Romanian Fashion Bloggers
  • Organizatori: La Scanteia&haine-vintage.ro
  • Intrare: 5 lei
  • Adresa La Scanteia: Bd. Ferdinand, nr. 73

Labels: , , , , ,

amintit de: Matei @ 2:18 PM   1 comentarii
Event: WATUMI Festival & Fringe, 22 - 26 iulie, Brasov
05 July 2009

Watumi Festival & Fringe
* editia 1 *
22 - 26 iulie 2009 @ Brasov

Watumi Festival & Fringe promoveaza arta in diversele ei forme de manifestare, iar programul primei editii cuprinde evenimente din ariile: artelor scenice, artelor vizuale, arta urbana, artizanat si bineinteles muzica.
Sectiunea Fringe a WFF este conceputa ca un spatiu deschis al artelor, pe care artistii profesionisti si debutanti sunt invitati sa-l reinventeze si sa-l transforme intr-o sarbatoare a valorii esentiale a umanitatii: creativitatea. Artistii sunt incurajati sa profite de mediul oportun si de ambianta boema ale WFF pentru a recompune propriul lor univers estetic pe strazile Brasovului.
  • Site oficial Watumi.ro aici [+]

Labels: , , , , , ,

amintit de: Matei @ 5:29 PM   0 comentarii

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *