|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Vacation: Memories Box @ Paris
21 August 2007
en provence - Paris
22.08 - 02.09
be right back

Labels:

amintit de: Matei @ 8:46 PM   7 comentarii
Book: Dumnezeul lucrurilor marunte > de Arundhati Roy
`Dumnezeul lucrurilor marunte` este o ecuatie fara rezolvare, pentru ca nu are predicat. Dumnezeu = fruct de mango foarte bine copt, flori de culoarea fuchsia, rau contaminat, molie cu un picior pe suflet si unul in afara, un ceas de plastic cu o ora fixa pictata...
Dumnezeu = o femeie tangibila, care iubeste un intangibil, gropite in obraji dupa ce zambetul a disparut, curaj si disperare, tinerete iremediabil pierduta, nopti de pasiune secreta...
Dumnezeu = doi gemeni bivitelini care traiesc dupa regula somnului de dupa-amiaza si dupa legile iubirii capitanului Von Trapp din `Sunetul Muzicii` si o verisoara moarta...
Lucrurile marunte = destinele indiene ale unor personaje captive in casa histrionica istoriei, asemeni unor papusi modelate gresit.
O carte pentru finaluri... final de vara, final de iubire, final de tinerete...
  • `Dumnezeul lucrurilor marunte` de Arundhati Roy, Editura Humanitas, 25 RON

by Poupee Rousse

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:01 PM   2 comentarii
Fun: SPLASH! bataie cu apa in Parcul Izvor
20 August 2007

Gasca nebuna de la Oricum semneaza un nou happening care se anunta foarte incitant si funny - BATAIE organizata cu APA. Unde? In Parcul Izvor, sambata si duminica (25 & 26 aug.) Aria de desfasurare va fi impartita in 4 `zone de batalie`. Inarmati-va cu pistoale si curaj...apa va fi din belsug!

  • Viziteaza site-ul Spalsh! by Oricum aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 5:03 PM   1 comentarii
Art: WORKSHOP cu si despre ILUSTRATIE
Workshop cu si despre ILUSTRATIE
20, 21, 22 AUGUST
starting 7:30 PM
ORANGE CONCEPT STORE

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 1:02 AM   1 comentarii
Fragrance: FUEL FOR LIFE perfume > campaign by Diesel
18 August 2007
Fuel For Life (Society Against Legalisation) ads 1

Fuel For Life (Society Against Legalisation) ads 2
Sneak Peek of FFL in Elle magazine - september 2007


Fuel For Life (Society Against Legalisation) video

Nimeni nu stie inca exact ce este Fuel For Life. Informatiile gasite pe Web sunt extrem de putine si vage, probabil tinute bine sub cheie. Insa, mergand din aproape in aproape si studiand indiciile se banuieste ca ar fi un nou parfum pentru dame, realizat de brand-ul Diesel.

Intr-un mod foarte inteligent, cei responsabili pentru imaginea mediatica a acestui nou produs, au lansat o serie de campanii-teaser (print, web si video), o campanie `anti-campanie` din care insa nu aflam nimic palpabil. Mai mult, exista si un site - Society Against Legalisation (cu semnatura in footer - designed by Diesel) - care agita si mai mult spiritele printr-o serie de print-uri ce imbraca forma unei campanii sociale, indemnand la non-legalizare.

Este oricum foarte interesanta aceasta campanie teaser, mai ales in masura in care se vorbeste despre viitorul produs ca fiind un "elixir" sexy si periculos, care (cica) provoaca dependenta.

  • Viziteaza site-ul Society Against Legalisation aici [+]

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 7:29 PM   0 comentarii
Party: THE MUSE @ BUCURESTI > Stadionul Arcul de triumf

THE MUSE

6 OCTOMBRIE @ Bucuresti

Stadionul Arcul de Triumf

(zona parcul Herastrau, intre Bd. Kiseleff si Bd. Marasti)

  • Vizualizeaza locatia pe harta aici [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 6:38 PM   1 comentarii
Art: SIBIU capitala EUROPEANA 2007 > live web cams
Pentru cei dintre voi care nu ati avut timp sa mergeti inca la Sibiu anul acesta (dar sunteti curiosi sa trageti cu ochiul), pe site-ul coolturist.ro puteti accesa 3 Live Web Cameras din Piata Mare si Piata Unirii, locatii unde se desfasoara multe dintre activitatile culturale propuse pentru programul Sibiu - Capitala culturala Europeana.
  • Vizualizeaza SIBIU live web cams aici [+]

Labels: , , , , ,

amintit de: Matei @ 6:09 PM   0 comentarii
Urban: BULINA ALBASTRA > by Daniel Gontz si Gianina Carbunariu
[ bulina albastra ]
[ sectia 1 politie ]
[ Gontz lipeste bulina ]
[ purtatorul de cuvant al politiei o scoate ]

Bulina Albastra este un proiect urbano-civico-artistic semnat de artistii Daniel Gontz si Gianina Carbunariu. Prin aceasta manifestare cei doi isi propun sa atraga atentia asupra arhitecturii de multe ori kitsch care sufoca capitala. Termopan, rigips, gresie, fatade de sticla, plante de plastic, marmura neagra, decoratiuni din inox si altele... Printre primele `tinte` s-a numarat sediul sectiei 1 de politie. Desi mass media au fost prezente, purtatorul de cuvant al politiei a insistat sa dezlipeasca bulina intr-un tril de declaratii in limbaj de lemn si amenintari voalate la adresa artistilor.
"Mi s-a parut important sa reactionez la uritenia sufocanta a unei bune parti din ce s-a construit in ultimii ani. Bulinele indica pericol, si cred ca pericolul degradarii estetice a orasului e aproape la fel de mare ca cel al unui cutremur", spune Daniel pe blog-ul sau.
  • Pentru mai multe detalii viziteaza blog-ul lui Gontz aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 5:14 PM   2 comentarii
Eco: FANFEST 2007 @ Rosia Montana
FAN FEST 2007
editia a 4-a
24 - 26 august
ROSIA MONTANA
Conceput ca o intalnire a activistilor de mediu din intreaga tara, FanFest 2007 te invita sa fii activ si activist, sa crezi si sa actionezi pentru protejarea naturii. Fii un spirit liber, comunica, informeaza si impartaseste-ti ideile cu tineri de varsta ta. Voteaza pentru interzicerea cianurii in Romania! Una din poate cele mai indraznete campanii ale societatii civile din Romania este la ora actuala sustinerea propunerii legislative de interzicere a cianurii in minerit.
Activitatile propuse publicului urmaresc 3 itinerarii tematice – Spune Verde (workshops pe teme de protectia mediului), FanFest Art (manifestari culturale, 21 de trupe si DJ, muzica jazz, blues, funk & electro, arta urbana: graffiti si stencil, foto si instalatii) si FanFun (excursii cu ghizi, jocuri de aventura, sport).
  • Mai multe detalii pe site-ul FanFest '07 aici [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 4:21 PM   0 comentarii
Vacation: Memories Box @ Barcelona
08 August 2007

vacation
8.08 - 17.08
be right back

Labels: ,

amintit de: Matei @ 3:12 AM   8 comentarii
Urban Games: LASER TAG - laser, frate!

laser tagging game demo

laser tagging gear

Laser tag-ul este un joc hi-tech indoor, de echipa. Spatiul de joc imita un scenariu militar, insa munitia clasica este inlocuita de `laser`. Echipamentul de joc consta intr-o arma si o vesta, care sunt conectate wireless la un software de monitorizare.

Timp de 12 minute esti invaluit in fum, muzica si lumini intr-o atmosfera ca de film SF. Trebuie sa lovesti de cat mai multe ori adversarii si sa fii lovit de catre ei de cat mai putine ori pentru a realiza un punctaj cat mai mare. Jocul se desfasoara intr-o arena de joc special amenajata cu obstacole, lumini, fum pentru a stimula simturile si a tine atentia treaza. Muzica este folosita pentru a dinamiza jocul si a ascunde sunetul de pasi.

Pe toata durata jocului software-ul monitorizeaza activitatea jucatorilor. Totalul pe echipe si pe jucatori, cine pe cine a impuscat si de cate ori, procentajul de reusita din numarul total de trageri si asa mai departe. Una dintre firmele care se ocupa de organizarea de jocuri laser tag este LASERMAXX.

  • Pentru mai multe detalii viziteaza site-ul LaserMaxx aici [+]

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 2:45 AM   1 comentarii
*NEW* DUNHILL FINE CUT > BLACK series
Scriam intr-un post anterior din februarie despre noile tigari deluxe lansate de Dunhill - Fine Cut - tigari care contin tutun fara artificial flavorings sau aditivi ( Aici mai multe [+] ).
Venind sa intregeasca familia Fine Cut (pachet lung, tip 100's classic), in curand pe piata romaneasca va aparea seria de pachete FINE CUT BLACK. Pentru ca negrul se poarta! Negrul seduce! Tigareta are acelasi look imperial, cu filtru alb-sidefat si parca gravat. Un gust bun, rafinat, cu un tutun puternic.
  • Tigarile Dunhill Fine Cut BLACK series vor fi disponibile pe piata in cel mai scurt timp

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 2:29 AM   3 comentarii
Web: ClickComments - Easier, Faster, Funnier!


Recent am descoperit ClickComments. O unealta excelenta de feedback din partea cititorilor unui blog. ClickComments este un serviciu de tipul `embeded html code` pentru template-uri de blog. Se bazeaza pe o serie de icoane-buton, ce apar la finalul fiecarui post si semnifica fiecare cate o anumita stare sau un calificativ. Cititorii unui blog le pot folosi pe post de comments-uri sablon.

Mi l-am instalat si eu pentru ca mi s-a parut o idee buna! De cele mai multe ori utilizatorii nu vor sa lase comment-uri pe blog-uri din diferite cauze: fie din lenea de a completa field-uri, fie nu li se pare in regula sa isi divulge adresa de mail sau poate pentru ca ceea ce au vrut sa scrie s-a mai comentat deja. Atunci, cei de la PostReach s-au gandit sa implementeze acest sistem simplist, prin care poti primi comments-uri grafice. Easier, Faster, Funnier!

V A I N V I T L A C L I C K - U I T ! !

  • Viziteaza site-ul PostReach / ClickComments aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 1:45 AM   4 comentarii
Urban Arts: Urban Fest '07 - Trick Master Rolling > 12 august
06 August 2007
In cadrul Urban Fest '07, organizat de Mountain Dew, pe data de 12 august va avea loc a doua manifestare urbana de gen, in Skate Park-ul din Herastrau. (despre prima etapa - `Write4Gold graffiti contest` am scris aici [+]). De aceasta data este vorba despre un concurs de inline skating (adica role) intitulat Trick Master Rolling. Pentru cei mai talentati dintre voi! Manifestarea va fi acompaniata si de un concert live cu DaHood.
Program: 4:00 PM - 8:00 PM.

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 4:20 PM   0 comentarii
Game: CALL of DUTY 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare Trailer


Pentru toti cei care au devorat pana acum seria de jocuri Call of Duty, iata o super veste! Undeva la sfarsitul lui 2007, ultimul joc din seria CoD va aparea pe piata. Anuntul a fost facut in cadrul conferintei E3 (Electronic Entertainment Expo) care a avut loc intre 11-13 iulie in Santa Monica, CA.

Developerii jocului Call of Duty 4: Modern Warfare - Activision si Infinity Ward - au imaginat aceasta ultima parte nu ca pe o lupta purtata in timpul Razboiului Mondial (asa cum ne obisnuise), ci au mutat actiunea jocului in prezent, in peisajul si realitatea urbana a secolului 21. Trupe, echipament, arme, masinarii si teatre de lupta contemporane si abilitati noi pentru un gameplay extraordinar, cu o grafica asa cum nu s-a mai intalnit pana acum!

  • Viziteaza site-ul oficial Cod4: Modern Warfare aici [+]
  • Vizioneaza trailerele jocului (SD&HD) aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 3:46 PM   0 comentarii
Sport: DROP'n'ROLL > mountainbike in Parang
DROP'n'ROLL
Downhill Challenge
Mountainbike Competition
23 - 26 august 2007 @ Masivul Parang
Intre 23 si 26 august, masivul Parang va gazdui challenge-ul Drop'n'Roll - Downhill Challenge, un eveniment de mountainbiking creat `by the riders, for the riders`.
Aflat la editia a 3-a Drop'n'Roll este o competitie de coborare cu bicicleta pe un traseu bine-delimitat, asemuit unui teren de joaca. Drop-uri, gap-uri, contrapante, saritoare si sectiuni tehnice. Pentru cei pe care ii tin rotile, franele, suspensiile si tupeul.
Taxa de participare pentru Drop'n'Roll Downhill Challenge etse de 20 de Euro, (platitia la inscrierea online) sau de 30 de Euro (pentru inscrierile fata locului). Participantilor li se asigura cazare si acces gratuit la transportul pe cablu pentru toate zilele de desfasurare. Premii in valoare de 1500 de Euro.
  • Viziteaza site-ul Drop'n'Roll aici [+]

Labels:

amintit de: Matei @ 2:57 PM   0 comentarii
Film: E-URANUS > program filme 3 - 9 august 2007
In perioada 3 - 6 august 2007, gradina de vara E-URANUS va gazdui un recital de proiectii de filme din America de Sud, urmat de inca 3 zile de film de calitate.
  • Program filme sud americane:
  • Vineri 3 august - 9:30 PM - Cidade de Deus (R: Fernando Meirelles, Brazilia, 2002) IMdB aici [+] .:. 11:45 PM - Diarios de motocicleta (R: Walter Salles, Argentina, 2004) IMdB aici [+]
  • Sambata 4 august - 9:30 PM - Diarios de motocicleta .:. 11:45 PM - Habana Blues (R: Benito Zambrano, Cuba, 2005) IMdB aici [+]
  • Duminica 5 august - 9:30 PM - Cidade de Deus
  • Luni 6 august - 9:30 PM - Whisky (R: Juan Pablo Rebella, Uruguay, 2004) IMdB aici [+]
  • Program alte filme:
  • Marti 7 august - 9:30 PM - Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (R: Catalin Mitulescu, Romania, 2006) IMdB aici [+]
  • Miercuri 8 august - 9:30 PM - Bothersome Man (R: Jens Lien, Norvegia, 2006) IMdB aici [+]
  • Joi 9 august - 9:30 PM - Le Marche de l'Empereur (R:Luc Jacquet , Franta, 2005) IMdB aici [+]

  • Adresa E-Uranus: Strada Uranus nr. 144
  • Bilet intrare: 10 RON

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:23 PM   0 comentarii
Party: BOOTCAMP - Navodari - Mamaia > 18&19 AUG
BOOTCAMP
18 - 19 AUGUST
Anuntam intr-un teaser acum ceva vreme despre un viitor party organizat de B52 si H2O. Acesta va avea loc pe plaja dintre Navodari si Mamaia. Pe langa muzica pentru amatori vor mai fi disponibile si sporturi extreme precum kite, windsurf si kayak, in asistenta unor profesionisti.
  • Line-up: DREADZONE (UK), SOUR PUSS DJs (UK), DJ ROMANO (GER), SUIE PAPARUDE (RO), ARIA URBANA (RO), BUMBAPA (RO), LEIZABOY (RO), DJAHZ (RO), TRIBECALL (RO)
  • Visuals: CSONGL (RO) & SCHULTZ (RO)

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:03 PM   0 comentarii
RIP: Florian Pittis a incetat din viata > 5 august '07
Duminica 5 august 2007, un mare om, o mare voce a radioului si televiziunii - Florian Pittis - a incetat din viata din cauza unui cancer la prostata. Nascut in 1943, Pittis a fost muzician si compozitor al trupei folk Pasarea Colibri, actor de teatru la Bulandra, actor de film (`Gioconda fara suras`, `Adio` sau `Veronica se întoarce`), mare voce de radio si televiziune (Teleenciclopedia, s.a.). Florian Pittis avea 64 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 1:47 PM   0 comentarii
Media: Memories Box blog in BEAU MONDE
micul articol
la `www-ul lunii`

Just a little offtopic si cu putina mandrie in grai anunt ca in ultimul numar al revistei Beau Monde (nr.8 / august 2007), la rubrica `www-ul lunii` a aparut un mic material despre Memories Box. Sooo proud! Multumiri pe aceasta cale autoarei Monica Neagu.

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 1:35 PM   3 comentarii
Urban Arts: COMMONPLAYGROUND - expozitie de street art @ CND
Commonplayground
expozitie de graffiti & street art
8-31 august @ Centrul National al Dansului
Artisti: RIPO, SINBOY & OBES
Vernisaj: 8 august, orele 7:00 PM
intrare libera
Commonplayground este un proiect care sustine un stil de exprimare artistic tipic culturii de strada: graffiti-ul. Street Culture are la baza transformarea spatiului urban inconjurator in suport de lucru pentru artisti, care il folosesc pentru a re-estetiza peisajul urban. Asemeni conceptului lui Duchamp sau al lui Manzoni de `ready-made`, cladirile si spatiile pe care le picteaza devin galerii sau muzee in sine, fara a fi institutionalizate, destinate publicului larg. Esenta graffiti-ului se refera la posibilitatea imensa pe care orice cetatean o are de a folosi spatiul public care ii apartine si a carui monotonie impusa este rupta deprezenta acestor lucrari inserate in aria urbana.`
  • Adresa Centrul National al Dansului: B-dul Nicolae Balcescu nr. 2 (TNB, latura nordica - acces langa Laptaria lui Enache, etaj 3 /4)
  • Viziteaza site-ul CND aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 12:03 PM   0 comentarii
NEW Radio: ONE FM - club station > 100.6 FM
01 August 2007
Pe data de 4 august piata romaneasca de audio broadcasting se va imbogati cu un nou post de radio. ONE FM va fi axat pe clubbing & muzica electronica. De la minimal, minimal-tech, techno si breaks, pana la electro, progressive sau chillout. Noul post va transmite live incepand cu data de sambata 4 august, de la ora 11:00 PM.
ONE FM va promova un puternic curent underground, emisiuni originale si interactive. Grila de programe va gazdui, printre altele, `Essential Selection`, show-ul difuzat la cel mai tare post de radio londonez, BBC Radio 1. One FM club station, va emite pentru inceput in: BUCURESTI (100.6 FM), CONSTANTA (103.9 FM), CLUJ (92.2 FM), TG. MURES (88.4 FM), SIBIU (89.9 FM), BISTRITA (92 FM), SUCEAVA (107.7)

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 2:21 PM   20 comentarii
Party: PINK MARTINI @ Sala Palatului > 27 octombrie

Pink Martini - Sympathique

Pink Martini - Hello Eugene

The Pink Martini band
Pink Martini Tour Schedule
Pink Martini is like a romantic Hollywood musical of the 1940s or 50s – but with a global perspective which is modern,” says founder and artistic director Thomas M. Lauderdale. “We bring melodies and rhythms from different parts of the world together to create something which is new and beautiful.”

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 12:54 PM   2 comentarii
ADs: Skittles Rainbow > touch

one of the best skittles commercials ever!

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 11:49 AM   0 comentarii

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *