|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
Party: SUPRA party / Nights.ro 6 ANI @ MARTIN
31 May 2007
SUPRA NIGHTS presents:
NIGHTS.RO 6 YEARS ANNIVERSARY
Vineri 8 iunie @ Studio Martin
LIVIO & ROBY feat. George G.
ora 11:00 PM / intrare: 20 RON
  • Viziteaza site-ul Nights.ro aici [+]
  • Viziteaza site-ul SUPRA footwear aici [+]

...by weedesign

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 7:58 PM   1 comentarii
Party: HUGO Nights > 9 iunie @ Martin
HUGO BOSS presents:
HUGO NIGHTS
OZGUR CAN / El Cezere
sambata 9 iunie @ Studio Martin
...by weedesign

Labels: ,

amintit de: Matei @ 7:45 PM   0 comentarii
Party: SYNTHPLANTS LA PISCINA > 2 iunie
SYNTHPLANTS LA PISCINA
02 IUNIE @ Complex Astoria Snagov
De Sambata 02 iunie h12:00 pana Duminica 03 iunie > h12:00

Line-up: DJ360 (Groove++) / Thornado (Groove++) / Dan 0 (Synthplants) / Gojira (Groove++) / Bela (Brasov) / Just-Ice (Temple Club) / Marika (Selectro/Sunrise) / Jay Bliss (Exposed Audio/Sibiu) / Mel-o-dee

Special guest : MARKUS HOMM [ `Size Doesn't Matter` Germany / Hong Kong ]
Visuals by EKO

INTRARE eveniment Synthplants @ piscina: 5 RON la intrarea in complex / intrarea la piscina: 20 RON pana in ora 00:00 si 30 RON dupa ora 00:00

TRANSPORT eveniment Synthplants @ piscina: cu autocarul (100 locuri) Bucuresti-Complexul Astoria Snagov. Autocar I > Plecare la ora 11:00 // autocar 2 plecare la ora 20:00
retur duminica la ora 12:00 // Pret calatorie: 5 RON

  • Mai multe detalii pe site-ul Synthplants aici [+]
  • Site Markus Homm aici [+] / Myspace profile aici [+]

Labels:

amintit de: Matei @ 1:10 PM   0 comentarii
Event: BOOKFEST 2007 > 6-10 iunie @ ROMEXPO

Bookfest este un targ de carte, un proiect ce care ca principal scop satisfacerea, intr-un spatiu mai adecvat, a nevoilor de expunere ale editorilor si a celor de informare a publicului. Se vrea un cadru profesionist, optim pentru edituri si cititori. O celebrare a cartii.
La editia de anul acesta a Salonului Carti s-au inscris peste 200 de expozanti. Pe langa standurile editorilor, targul va cuprinde spatii de animatie: Agora (dedicat marilor lansari), studioul Realitatea, zona de audio si e-book-uri si Culinaria (un spatiu de promovare directa a cartilor cu tema culinara). In plus, un spatiu de lectura.
  • Mai multe detalii pe site-ul Bookfest.ro aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 3:15 AM   0 comentarii
News: INTERNET Wireless @ TNB si Cismigiu
Se zvoneste cum ca in maxim doua saptamani vom avea acces la conexiune Internet wireless in zona Piata Universitatii (TNB, Palatul Sutu, Facultatea de Geografie, parcul in constructie din zona Coltea) si in zona Parcul Cismigiu. Gratis! Adica orice om cu un laptop se va putea conecta la net de pe o bancuta la soare, in timp ce isi mananca sandvis-ul sau isi bea cafeaua la pachet. Un mail, un blog, niste stiri, un chat, un post de radio online sau dupa preferinte un Hi5 / Myspace / Youtube.
Hot-Spot.ro ( serviciu al companiei AtlasNet) va instala 4 puncte de acces internet wireless in zona Piata Universitatiiiar. Latimea de banda alocata si impartita la numarul de utilizatori prezenti va fi de 100 Mbps metropolitan si 1.5 Mbps extern.
Valoarea totala a investitiilor preconizate se ridica undeva la 100.000 de EUR. Costurile vor fi acoperite prin venituri obtinute din publicitatea afisata fiecarui utilizator, in interiorul browser-ului, totodata si sub forma de context ads.

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 2:57 AM   0 comentarii
Site: Relansare VANIA.RO
30 May 2007
Pe 1 iunie, in cadrul unei petreceri organizate la Studio Martin (line-up: Gojira, Vania & Mahony), se relanseaza oficial site-ul Vania.ro, al indragitului DJ si producator de muzica electronica, DJ Vania.
  • Intra pe Vania.ro aici [+]

Labels: , , , ,

amintit de: Matei @ 7:40 PM   0 comentarii
Book: BONG > Alexandru Vakulovski

Dupa `LETOPIZDET`, tanarul scriitor Alexandru Vakulovski isi lanseaza cel mai nou roman - BONG, aparut la editura Polirom.
LANSARE: Joi 31 mai / ora 06:00 @ Club A
Invitati: Alexandru Vakulovski, Vasile Ernu, Planeta Moldova, Costi Rogozanu

`Vakulovski tese o lume dezabuzata, in care sperantele mor inainte de a se naste, o lume in care dragostea pentru o altfel de 'Lolita' e ucisa lent, de neputinta, iar prieteniile se leaga tot in jurul neputintei. Asa cum ne-a obisnuit, Vakulovski vorbeste despre un anume fel de ratare, in starea ei pura, o ratare pentru care nu personajele sunt vinovate, ci lumea din jurul lor. Si aici, ca si in volumele precedente, naratorul e constient de propria-i distrugere, dar incapabil de a i se impotrivi`.
"Prin grila furiei poate fi justificat limbajul lui Alexandru Vakulovski. Duritatea lui este o expresie a furiei fata de structurile sofisticate si osificate ale societatii." (Dumitru Crudu) "Alexandru Vakulovski cresteaza adinc si presara sare peste tot, cu grija sa nu scape ceva netratat. S-ar parea ca poetul-prozator a invatat oroarea pe de rost, in ipostazele ei complementare". (Ovidiu Pecican)

Labels: ,

amintit de: Matei @ 7:29 PM   2 comentarii
Event: RADIO ALTERNATIV - 1AN !


RADIO ALTERNATIV implineste 1 AN!
Joi 31 mai / 1:00 PM / Expirat
Incepand cu 1 iunie 2006 exista in mediul online un site in care muzica si cultura fuzioneaza - Alternativ.ro. Ei bine, Radio Alternativ implineste primul sau an de activitate.
`Cu muzica lui Matze si DJ Vasile in emisiunea Zona Libera, cu opinia culturala promovata din Suplimentul de Cultura direct la radio, cu seri de interviu si workshop organizat la Desant, cu petrecerile lui Marika si al sau Selectro transmis direct din Expirat, colaborari concretizate in emisiuni realizate la Praga sau in Toulouse, Radio Alternativ sarbatoreste pe 1 iunie, primul sau an de viata. Acum echipa de la Alternativ viseaza sa faca si mai multe. Din iunie, Radio Alternativ si Alternativ.ro vor functiona in cadrul unei organizatii non-profit, Asociatia Alternativ."
  • Viziteaza Radio Alternativ aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 5:41 PM   0 comentarii
Happening: STREET DELIVERY > 1-3 IUNIE @ Str. Arthur Verona
STREET DELIVERY
EVENIMENT DE CULTURA URBANA
STR. VERONA / 1-3 IUNIE 2007

In perioada 1-3 iunie, strada Pictor Arthur Verona (intre Bd. Magheru zona Cinema Patria - via biserica Anglicana - pana la iesirea spate din parcul Gradina Icoanei) va gazdui evenimentul de valorificare urbanistica si comunitara - STREET DELIVERY. In toata aceasta perioada circulatia auto va fi oprita pe strada, aceasta transformandu-se in zona pietonala.
Pe toata lungimea strazii, vor avea loc o serie de evenimente urbane - de la expozitii de arhitectura, pictura, fotografie si instalatii in aer liber, pana la vizitari de monumente istorice de pe traseu (Casa Miclescu, Biserica Anglicana, Scoala Centrala, Casa Mincu), workshop-uri de idee pentru semnal urban, desen si modelaj in lut, concerte de muzica clasica, proiectii foto si film, lansare de carte, grafitti & street art.
Reviste de arhitectura, muzica live, ceai, trambuline elastice, schifuri, acadele si vata de zahar.
Evenimentul va avea rezonanta si similitudini si pe strada Florimund Mercy din Timisoara!


UPDATE:
1. Participantii la Street Delivery vor putea juca ping-pong cu Pisica Patrata! Ciubi va aduce o masa de ping pong la care se va lupta cu oricine se incumeta.
2. Artistul Paul Notzold (poate-l stiti de pe Wooster Collective) – vine in Romania sa ne `vindece` prin SMS-uri cu al lui Textual Healing, un proiect multimedia care foloseste SMS-ul si proiectia video pentru a crea un dialog intre oamenii de pe strada si cladirile care ii inconjoara.
  • Mai multe informatii pe site-ul Streetdelivery.ro aici [+]
  • Program interactiv al evenimentelor aici [+]
  • Harta desfasurare eveniment aici [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 3:17 PM   0 comentarii
Book: Lansare `FUNKY BUSINESS` @ Carturesti

Editura PUBLICA a lansat pe 29 MAI @ Libraria Carturesti editia in limba romana a bestseller-ului international `Funky Business`. La eveniment a participat Dr. Kjell Nordström, cel mai important consultant de management din Europa, unul din cei doi autori ai cartii.
  • Mai multe despre Funky Business pe site-ul Publica aici [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:22 PM   0 comentarii
Film: BLIND SPOT: Hitler's Secretary @ Centrul Ceh

BLIND SPOT: Hitler's Secretary
4 Iunie / 8:00 PM
Centrul Ceh

Centrul Ceh pregateste pentru 4 iunie o proiectie de film foarte intriganta. Este vorba de documentarul BLIND SPOT: Hitler's Secretary (2002), bazat pe marturiile inregistrate ale secretarei personale a lui Hitler, Traudl Junge. Turnat in anul 2002 filmul de a starnit controverse in opinia publica si mass media.
  • Mai multe despre Blind Spot pe IMdB aici [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:48 PM   0 comentarii
Party: 1 iunie @ Studio Martin
Copii! Hai la joaca!
Vineri 1 IUNIE
Vania / Gojira / Mahony
Studio Martin / 11:00 PM
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 12:25 PM   2 comentarii
Art: Zilele Bucurestiului la VIENA > SAMPLING BUCHAREST
28 May 2007
SAMPLING BUCHAREST
Zilele Bucurestiului la Viena
5 - 26 MAI @ Viena, Austria
Cea mai ampla oferta cultural-economica a Bucurestiului s-a concretizeazat in cadrul mega-evenimentul `Zilele Bucurestiului la Viena`, sub numele de «Sampling Bucharest». Mai pe intelesul tuturor - a fost o desfasurare in forta de mostre din (sub)cultura si arta contemporana romaneasca.
In perioada 5 – 26 mai au avut loc 149 de evenimente culturale din domenii precum: arta contemporana ; teatru clasic/alternativ/de strada ; teatru de animatie si pentru copii ; concerte de nai si orga ; muzica clasica ; performance-uri de jazz & blues ; muzica underground. Pictura, fotografie, dans & coregrafie, instalatii, workshop-uri si dezbateri ; business meetings.
Nume de prestigiu din cultura romaneasca au fost prezente in capitala austriaca: Ioan Nemtoi, Dan Pejovschi, Marcel Iures, Alexandru Darie, Mircea Diaconu, Nicolae Voiculet, Gheorghe Zamfir, Manuel Pelmus si multi alti artisti.
Manifestarile au avut loc in locatii consacrate din Viena: Palatul Palffi, Museum Quartier, TanzQuartier, Stadt Theater, teatrul Pygmalion, Karlskirche, pe Kartner Strasse, in Karlsplaz si in parcul de distractii Prater.
  • Mai multe detalii pe BucharestSampling.ro aici [+]

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 3:05 AM   0 comentarii
UPDATE: Cristian MUNGIU CASTIGATOR la Cannes 2007!
27 May 2007
© REUTERS/Yves Herman

© REUTERS/Eric Gaillard
Cristian Mungiu primeste marele premiu Palme D'or

Ultima ora! Regizorul roman Cristian Mungiu a castigat la editia 2007 a Festival de Cannes marele premiu Palme D'or (cea mai importanta distinctie a festivalului) pentru pelicula `4 luni, 3 saptamani si 2 zile`. Evenimentul este cu atat mai important cu cat in urma cu exact 50 de ani Ion Popescu Gopo lua premiul pentru cea mai buna animatie - scurtmetrajul `O scurta istorie`.
  • Mai multe informatii despre film aici [+]
Este inca o dovada ca scoala de film si cinematografia romaneasca, desi cam lipsite de fonduri, sunt de calitate...
Felicitari! Suntem mandri ca suntem romani!

Labels: ,

amintit de: Matei @ 9:24 PM   9 comentarii
*NEW* Coca Cola & Faithless Project
vedere la intuneric
vedere la lumina


Coca Cola a concentrat in jurul noului sau proiect o intreaga echipa de artisti creativi, din diferite domenii artistice, pentru a da nastere unui produs nou, original si de impact - The Aluminium Music Bottle. O opera de arta comuna, dincolo de granitele socio-culturale.
Pentru intreaga campanie au fost cooptati: Faithless (M. Jazz & S. Bliss) pentru muzica & coloana sonora ; Paranoid (un grup international de artisti grafici) si studioul nemtesc Argonauten G2 (pentru partea de interactivitate Web).
Pentru conceperea noii sticle (editie speciala, de colectie) a fost nevoie de o tehnica speciala de a aplica culoare UV pe ambalaj. Rezultatul este spectaculos, aparenta/cromatica sticlei schimbandu-se in functie de lumina din jur. Astfel, la lumina sticla va fi argintie cu grafica mov, iar la intuneric (de ex. in club) ea va fi neagra si va radia culori in noante de verde fosforescent.
Noua sticla ALUMINIUM BOTTLE va fi disponibila exclusiv in locatii selecte, premiera facandu-se la editia din acest an a festivalului de film de la Cannes, unde Faithless vor lansa noua melodie - `I Won't Stop`
  • Intra pe site-ul Faithless & Coca Cola aici [+]
  • Urmareste spot-ul video al campaniei aici [+]

Labels: , , , ,

amintit de: Matei @ 8:34 PM   0 comentarii
Gadget: SHINSHOKU Watch by TokyoFlash
Pentru ca suntem in secolul 21, era si cazul sa apara inovatii de genul asta. Laboratoarele Tokyoflash au creat Shinshoku - un ceas de mana in stil industrial design, care afiseaza ora printr-o secventa de LED-uri colorate.
Ceasul are forma unei bratari din otel inoxidabil, cu gaurele, in spatele carora se afla LED-uri de 3 culori. Numarul beculetelor rosii arata ora (9), fiecare dintre cele verzi inseamna cate 15 minute fiecare (2 x 15 = 30), iar beculetele galbene simbolizeaza fiecare cate un minut (7). Deci ora este 9:37. Ceasul cantareste 90 g si costa 92 €.

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 7:35 PM   3 comentarii
Lifestyle: Chic trash bags
`Make the dump hole a better place!`. Cam asa ar suna sloganul pentru acesti saci de gunoi menajer. Pentru ca after all trebuia sa existe putin glam & style si in domeniul asta...
Pungile de gunoi sunt fabricate din plastic mat si imprimate cu un pattern stil damask. Se comercializeaza la 10$ pachetul de 20 de bucati.

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 7:26 PM   2 comentarii
ADs: MTV Life without music TV spot

Un spot funny pentru MTV, cu un slogan foarte direct si percutant - `Life is shit without music. Don't kill the music`. Ideea este foarte plastic ilustrata si in spotul video. Nice :)

[via Militaru]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 6:46 PM   1 comentarii
ADs: Yazigi English School
O campanie de print foarte interesanta a unei scoli cu predare in limba engleza. Ceea ce m-a uimit este faptul ca in fiecare imagine, toate elementele care compun decorul sunt scrise din litere. Practic este o imagine compusa din cuvinte. Foarte detailist! Iar motto-ul vine sa intregeasca ideea - `Life has no subtitles`.
[ click pe poza pentru a mari]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 3:22 PM   0 comentarii
ADs: Adidas Adicolor

Campanie de print ads pentru modelul Adicolor de la Adidas.

Sub sloganul `Express Yourself`, ceea ce aduce nou acest model Superstar revigorat este posibilitatea de a (inter)schimba culorile celor 3 liniute laterale prin inserarea unor lamele de plastic. Modelul a aparut pe piata in primavara anului trecut.

Advertising Agency: Smart, Melbourne, Australia

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 3:08 PM   1 comentarii
Fashion: VANS Vault > Fall 07
25 May 2007
Nici nu a inceput bine sezonul de vara ca VANS dezvaluie colectia Vault pentru toamna acestui an. Din serie fac parte cateva modele realizate din diverse colaborari: Mid Skool `Tony Alva`, Classic Slip-Ons (cu pattern English style), Authentic `Loreak Mendian` Slip-Ons, SK8 Hi si Chukka 69 in colaborare cu Robert Williams (editor al Juxtapoz Magazine) si inca un model Sk8 Hi `Vaya con Dios`.
O colectie frumoasa, editie limitata, care va ajunge in magazine la sfarsitul verii.

Labels: ,

amintit de: Matei @ 10:25 PM   0 comentarii
ADs: Salvati Delta!
O campanie care curge de ceva vreme - `Salvati Delta`. S-au succedat nenumarate print-uri, insa acesta mi-a placut cel mai mult. Slogan - `Stop hiding behind your indifference. Save Danube's Delta`.
  • Mai multe informatii pe SalvatiDelta.ro aici [+]

Advertising Agency: Friends Advertising, Romania

Labels: ,

amintit de: Matei @ 10:10 PM   0 comentarii
ADs: The History Channel
The History Channel iese la rampa cu o serie de prints-uri sugestive si de impact, avand sloganul `Unfortunately, we do show repeats`. Hitler, printesa Grace si Bush sunt protagonistii campaniei.

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 10:04 PM   1 comentarii
Film: FREAKA NIGHT > Noapte de Groaza
FREAKA NIGHT
22 IUNIE @ Centrul Ceh
O noapte Horror - filme cu buget redus, clipuri si visual-uri horror
* MODIFIED TOYS *
Exhibition on Freaka Night
  • Mai multe detalii pe Groaza.ro aici [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 9:56 PM   0 comentarii
Art: On AIR > Porti deschide la UNA | editia 3
ON AIR
26 mai 2007
starting: 11 AM
Porti Deschise la Universitatea Nationala de Arte – Bucuresti
Editia a III - a
Simpozion de Arte Vizuale

Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti isi deschide portile pentru a 3 -a oara.
Nu se mai pune problema de spatiu – `Labirint` in 2006 sau de timp – `Zi si Noapte la Arte` in 2005. Acum ne aflam in afara oricaror puncte de reper si nu ne raportam decat la secventa de stop-cadru.
Vor fi live: proiectii, prezentari de moda, happening-uri, demonstratii de tehnici, pictura, grafica si sculptura in direct.

Dorinta ar fi ca fiecare vizitator sa experimenteze ceea ce pana acum parea inaccesibil. Pictura, grafica, fotografia, arta video, sculptura, monumentala, design-ul, moda, imprimeria, ceramica, pedagogia, sticla, restaurarea, scenografia, istoria si traditia Universitatii Nationale de Arte vor fi deschise oaspetilor nostri pe 26 mai 2007 `on air`.
Evenimentul va fi deschis oficial la ora 2:00 PM de catre doamna Conf. Univ. Dr. Ruxandra Demetrescu, rector al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti. De asemenea, UNAgaleria (spatiul expozitional al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti), va invita la Noaptea Alba a Galeriilor bucurestene intre orele 7:00 PM - 04:00 AM.
  • Locatii:
  • ON AIR – Curtea Facultatii de Arte Decorative si Design – Str. Calea Grivitei nr. 28
  • UNAgaleria – str. G-ral Budisteanu nr. 10

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 6:31 PM   0 comentarii
Art: Sharing & Security > by Marina Albu
Sharing & Security
by Marina Albu
Performance & one-night exhibition
26 mai / 8 PM @ ARCUB
`Nevoi comune, activitati comune, schimburi de informatii, de responsabilitati a imparti inseamna a darui si a raspandi on- sau offline, uman, emotional sau strict profesional, nu poate fi dezavantajos totul se transforma, se consolideaza prin transmiterea mai departe. Fizic si mental - ganduri, imagini, gesturi, posesiuni – sambata seara se da share. Pana la 4 AM`.

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 6:23 PM   0 comentarii
Lifestyle: Festivalul ciocolatei si inghetatei 2007 > editia 6
FESTIVALUL INGHETATEI SI CIOCOLATEI
25 - 27 mai @ World Trade Center
sala Plaza / intre orele 10 AM - 8 PM
Intrare Libera
Singurul festival de acest gen din Romania va reuni producatori si importatori de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, ingrediente, utilaje de producere a inghetatei, care isi vor prezenta oferta de produse la inceput de sezon.

Labels: ,

amintit de: Matei @ 6:07 PM   0 comentarii
Film: 4 MONTHS 3 WEEKS 2 DAYS > Cristian Mungiu
24 May 2007
Anamaria Marinca, Cristian Mungiu si Laura Vasiliu pe covorul rosu.
4 months
3 weeks &
2 days
de: Cristian Mungiu


`4 luni 3 saptamani si 2 zile` este cea mai noua productie semnata Cristian Mungiu. Un film care a starnit controverse la Cannes si care a primit aplauzele criticilor de specialitate:
`Neiertator si generos in acelasi timp, curgand in cadrele lungi si dense ce par a fi tipice noului cinema romanesc, filmul surprinde degradarea decentei umane in comunism`.
In filmul sau, Cristian Mungiu expune cu putere si cruzime cum un avort, interzis in Romania comunista din 1987, se poate transforma in cosmar. Filmul a atras atentia pentru ca, probabil, subiectul avorturilor in Romania comunista e interesant pentru straini, fiind aproape necunoscut. Mungiu a venit cu primul film la Cannes, in urma cu cinci ani. Pentru cei care au crezut ca "Occident" a impus un stil pentru Cristian Mungiu, "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" va fi o mare surpriza.
`Cadre lungi, imagine controlata si un simt uluitor pentru dialogul firesc, filmul de maestru al lui Mungiu reprezinta inca o dovada a noii reputatii obtinute de Romaniei in lumea cinematografica`, scrie publicatia Variety.
Filmul - cu Anamaria Marinca si Laura Vasiliu in rolurile principale, a avut joia trecuta proiectia oficiala pe Croazeta, in timp ce vizionarea de presa a avut loc miercuri, in prima zi a evenimentului.
  • Site-ul oficial al filmului aici [+]
  • Despre film in Herald Tribune aici [+]
  • Despre film in New York Times aici [+]
  • Despre film in Liberation aici [+]
  • Despre film in Variety aici [+]
  • Despre film pe IMdB aici [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:47 AM   6 comentarii

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *