|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
`Acid Sulfuric` de Amelie Nothomb
28 February 2007
Reality show-ul a schimbat pentru totdeauna si ireversibil modalitatea de a gandi televiziunea, si a evidentiat inca o data, daca mai era nevoie, necesitatea omului modern pentru mituri si o regasire fantasmatica prin proiectii televizate a paradisului pierdut.
Scriitoarea Amelie Nothomb in romanul sau "Acid Sulfuric" forteaza, insa, barierele de concept al acestui nou gen de televiziune si isi imagineaza un astfel de proiect in care participantii sunt luati cu forta de pe strada si inchisi in ceea ce pare a fi copia exacta a unui lagar de concentrare nazist, dotat insa cu camere de luat vederi, care filmeaza fiecare miscare a prizonierilor pentru divertismentul milioanelor de telespectatori.
Naratiunea cruda, manipulata insa cu mare grija, evidentiaza din nou relativitatea morala a instrumentelor de manipulare a maselor care anuleaza relatiile interuname si degradeaza totul intr-un divertisment facil generat si alimentat de drame autentice.

[via Poupee Rousse]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 7:32 PM   7 comentarii
HARDCOMICS 7

"Bonjour, Jolie matin, le joyeux fleur de notre jardin. Thanks to the magic of global warming this year we have decided to skip Winter. Plunged into Spring by a higher command we are suddenly horny as hell, and want to engage in some filthy action to give birth to the raunchy flower that will be Hardcomics7.
That is why we have decided to make this issue a little more 'spicy'. The theme of the next issue will be 'the first time you had sex'. This can always be stretched a bit, but that is the initial premise.
The format and restrictions are the same as usual > A4, Black and Wite, low res initially (we'll contact you for the high res scans).
  • DEADLINE > 30th of MARCH!
  • Please tell all your friends, and remeber this issue will be SEXXXXXYYY.
  • Love and Sprockets, Hardcomics Crew

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 7:21 PM   1 comentarii
Camil Dumitrescu [.com]
Camil Dumitrescu, amic si fost coleg de facultate la FJSC si-a lansat noul site de fotografie de fashion. Looks great! Nice work!
  • visit Camil Dumitrescu's site here [+]

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 2:48 PM   1 comentarii
Alexandru Solomon @ Cinemateca Eforie
28 februarie, ora 7.00 PM @ sala Eforie a Cinematecii Romane se proiecteaza 2 documentare semnate Alexandru Solomon (autorul `Marelui Jaf Comunist`).
  • Omul cu o mie de ochi // Franzela exilului
  • Pret bilet: 3 RON

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:43 PM   0 comentarii
2 martie @ Embryo
Vineri 2 MARTIE
Electric Brother // Sergei 'n Koshimin
Embryo Club

Labels:

amintit de: Matei @ 2:41 PM   0 comentarii
The Web Club - 10 YRS
Thw Web Club sarbatoreste 10 ani de muzica.
10 ani de underground. 10 ani de alternativ si altfel.
SAMBATA 10 MARTIE
WEB CLUB 10 YEARS
MARIKA & UNU

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:31 PM   1 comentarii
"Ce spune Molero" de Dinis Machado
Sunt cu siguranta romane care impresioneaza printr-un subiect bine construit, o intriga riguros manipulata si personaje abisale si efervescent psihologizate, si alte romane in care cea care conteaza este forma, tehnica prin care subiectul (mai mult sau mai putin vag) este relevat cititorului.
"Ce spune Molero" de Dinis Machado (scriitor portughez) este un roman care combina cu succes o tema destul de spinoasa - comunismul si cenzura, si o forma asumata curajos - esopismul.
Intriga cu implicatii politice se dezvolta intr-un roman `puzzle`, cu trei urmaritori: Molero, Austin si Mister DeLuxe. Si un singur urmarit misterios: Baiatul.
Reconstituirea vietii acestui Baiat misterios se face cu mult efort, lectorul fiind antrenat in deschiderea unor dosare de existenta care evidentiaza deopotriva, la nivel social, premisele `Revolutiei Garoafelor` (cea care a pus capat dictaturii lui Salazar din Portugalia), dar si la nivel personal dramele si conflictele interne ale personajelor.
Ca specificitate stilistica se evidentiaza o tipologie literara anticalofilica (asemeni celei propuse de Camil Petrescu), esopismul (care potenteaza mereu misterul) si fina contradictie dadaista din titlu, care sugereaza ca Molero ar fi un personaj principal sau naratorul evenimentelor, dar in esenta este doar un personaj-oglinda mut.
  • Cartea a parut la editura Humanitas si costa 16 lei

[via Poupee Rousse]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 4:05 AM   2 comentarii
Frantisek Storm's Typeface Workshop
Centrul Ceh prezinta Typeface Workshop la Filter Session #1 cu Frantisek Storm!
Se cauta iubitori de fonturi pentru workshopul lui Frantisek Storm - 5 martie, ora 11, la Mediateca - Centrul National al Dansului!
Descrierea workshopului: Frantisek Storm vine pentru prima data in Romania, secondat de inca un profesor de la scoala lui de design si de un student. Storm va sustine un workshop cu o durata minima de 4 ore in care ii va ajuta pe participanti sa isi transpuna viziunea asupra fonturilor in practica. Frantisek Storm va impartasi din experienta sa de 22 de ani de lucru in domeniul design-ului de fonturi, oferind ponturi celor interesati de type design.
Conditii de participare: Numarul maxim de participanti este 20. Fiecare participant trebuie sa aiba un latop cu soft-ul Font Lab 5 instalat. Participantii trebuie sa aiba cel putin cunostinte minime despre type design.
  • Potentialii participanti sunt rugati sa trimita un email la workshop@filterdesign.ro
  • for other details visit FilterDesign blog here [+]

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 3:09 AM   0 comentarii
Web 2.0 - The Machine is Us/ing Us

Aplicatiile, facilitatile si serviciile oferite de Internet sunt in continua expansiune. Iata un videoclip foarte interesant despre conceptul de Web 2.0. Despre hypertext si hypermedia, convergenta mediilor in spatiul online, despre limbaje virtuale vechi si noi, despre ce inseamna versiunea 2.0 si progresul WEB-ului.

  • The Machine is Us/ing Us

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 2:55 AM   1 comentarii
Evenimente Centrul Ceh
Luni, 5 martie, Centrul Ceh iese la rampa cu 2 evenimente interesante: Expozitie de afise + deja-obisnuitul film documentar de luni
  • 6.00 PM > Graphic Design de la VSUP @ UNAgaleria
  • 8.00 PM > Avenge but one of my two eyes @ Centrul Ceh
  • for more details check out Centrul Ceh blog here [+]

Labels: , , ,

amintit de: Matei @ 2:38 AM   0 comentarii
TRENTEMOLLER @ Kristal
27 February 2007
TRENTEMOLLER
(in premiera in Romania)
Sambata 17 MARTIE
Kristal Glam Club

...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 3:51 AM   1 comentarii
James Zabiela @ Kristal
ZAMES ZABIELA
Vineri 16 MARTIE
KRISTAL GLAM CLUB

...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 3:48 AM   3 comentarii
Alex Leo Serban. Carti si filme.
Il citesc pe Alex Leo Serban (critic de film n.a.) cu mare placere si on line pe liter.net si in ELLE sau in Dilema Veche, asa ca ma asteptam sa fiu foarte incantata de volumele sale.
"De ce vedem filme" (editura Polirom) este un volum alcatuit din articole semnate de Leo Serban de-a lungul timpului in diverse publicatii si se adreseaza in principal cinefililor.
Volumul este fascinant pentru ca analizeaza aproape semiotic diferite valente ale Cinema-ului, relevand intr-un mod inteligent si uneori plin de umor frumosul balet mecanic al imaginilor pe pelicula.
Plecand de la definitii ale Cinema-ului, trecand prin clasici precum Bergman, Antonioni Godard sau Hitchcock si pana la reprezentanti pop-art precum Tarantino, Alex Leo Serban nu "striveste corola de minuni" a semiozei infinite pe care o propune Cinema-ul si deschide mereu drumuri spre intelesul pluricultural al celei de-a saptea arte.
Daca nu sunteti cinefili convinsi s-ar putea ca aceasta carte sa nu va placa in mod deosebit, mai ales pentru ca are un limbaj specializat, destul de greu accesibil neofitilor, insa s-ar putea sa apreciati mai mult un alt volum al lui Alex Leo Serban, "Dietetica lui Robinson", aparuta la editura Curtea Veche.
Acest volum, stucturat de asemenea eseistic, imbina cu mult umor si perspicacitate viziunea autorului asupra vietii in aspectul sau magic-cotidian, cu magia pe care o presupune Cinema-ul atunci cand inseamna mai mult decat divertisment si accede spre arta.

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:57 AM   0 comentarii
`Valul pictat` de Somerset Maugham



Uneori e asa...viata pare o poveste care transpare prin fumul de matase a unui val atat de delicat pictat...frivolitate...
Valul pictat (en. The Painted Veil) - un titlu aproape alexandrin, caruia i se succede o poveste in structura diegetica clasica, dar cu un conflict ce dapaseste conventia discreta a clasicului si se circumscrie labirintului psihismului modern - conflictul cu sine.
Kitty Fane este o frumoasa si bovariana sotie de medic bacteorolog care, plictisita de mariajul sau, decide sa dea o nota de stralucire vietii sale printr-o aventura extraconjugala cu un barbat in care vede un ideal de implinire sociala.
Doar ca, la fel ca in viata, exista acel moment de unde totul se intampla halucinant si ireversibil. Pentru Kitty, acest moment este cel in care sotul sau descopera adulterul sau si o obliga sa il insoteasca intr-o regiune afectata de holera, unde se ofera voluntar sa ingrijeasca bolnavii atinsi de flagel.
In fata mortii si a durerii, intr-un peisaj mistic, Kitty invata sa-si exploreze propriul sau peisaj sufletesc si sa vada viata dincolo de frumosul si superficialul val pictat.
Romanul a fost ecranizat in 1934, Greta Garbo intruchipind-o pe Kitty Fane.
Noua ecranizare, din 2006, ii are in rolurile principale pe Naomi Watts si pe Edward Norton.

  • Romanul `Valul pictat`, de Somerset Maugham, a fost publicat la editura Polirom si costa 22.50 lei.
  • Filmul The Painted Veil va avea premiera in Bucuresti pe 2 martie.
  • Learn more about The Painted Veil on IMdB here [+]

[via Poupee Rousse]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:35 AM   0 comentarii
`Dark Days` NY subway
Dark Days (2000) este un documentar fantastic, produs si regizat de britanicul Marc Singer (27 ani), o ilustrare cat se poate de realistica si violenta a vietilor unor oameni homeless care traiesc in zonele abandonate ale metroului newyorkez. Un jurnal video intrigant si puternic despre partea nevazuta a realitatii sociale.
Cu un buget restrans si in cel mai pur mod `cine-verite` Marc Singer a locuit cateva luni de zile in comunitatea care inhabita The Freedom Tunnel, mancand alaturi de ei, petrecand timp alaturi de ei si inregistrand totul pe banda (Kodak alb-negru 16 mm).
Pelicula a fost multi-nominalizata si premiata, amintind aici doar: 3 premii la Sundance Film Festival, Independent Spirit Awards sau Los Angeles Film Critics Association Award.
Coloana sonora a filmului include piese semnate DJ Shadow.
  • FULL download DARK DAYS here [+]
  • find more on DARK DAYS on Wikipedia here [+]
  • DARK DAYS on IMdB here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 1:57 AM   0 comentarii
La Vie en Rose - La vie d`Edith Piaf
26 February 2007
"Je ne regrette rien", acesta este poate refrenul cel mai cunoscut a lui Edith Piaf. Viata tumultoasa a frantuzoaicei, un colaj de suferinte si glorie, mizerie si stralucire, pasiune si dezamagire, a prins contur in viziunea cinematografica a regizorului Olivier Dahan.
Desi niciodata nu mi-au placut musical-urile, acest film m-a atras pentru ca urmarind destinul sinuos al unei femei atat de paradoxal fragila si puternica, proiectia evidentiaza mai ales felul subtil, dar pregnat in care uneori pasiunile se ridica deasupra vointei si ne conduc dictatorial dar atat de frumos si intens viata.
In cazul lui Edith Piaf este vorba de pasiunea sa pentru muzica, o pasiune care autodepaseste constant, devenind o forta semiurgica si cosmogonica...
In rolurile principale: Marion Cotillard si Gerard Depardieu.
In Romania premiera va avea loc in 9 martie 2007.
  • for more details visit La Vie en Rose on IMdB here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 6:16 PM   0 comentarii
AIR - Pocket Symphony release

Dupa 3 ani de la ultimul release, trupa frantuzeasca AIR (Jean-Benoit Dunckel & Nicolas Godin) si-a lansat recent cel mai nou album - Pocket Symphony.
Un album cald, placut, in obisnuitul stil al celor doi muzicieni.
  • for more details visit AIR Pocket Symphony site here [+]

Labels:

amintit de: Matei @ 5:57 PM   0 comentarii
KFEA.ro

Pentru toti iubitorii de cafea si produse din cafea exista Kfea.ro, primul coffee shop virtual. Aici puteti cumpara sau comanda la domicilui o larga varietate de cafea, la preturi accesibile, mai mici decat in magazine. Tot pe acest site puteti afla curiozitati din istoria cafelei sau cele mai delicioase retete pentru prepararea unei cafele savuroase.

  • for more details visit Kfea.ro here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 5:39 PM   10 comentarii
Baumschlager- Eberle Architects

De la regional la international.
CLADIRI - PROIECTE 1996-2005
Baumschlager- Eberle Architects, Lochau (Austria)
28 februarie - 6 mai 2007
Vernisaj: miercuri, 28 februarie, 6 PM
MNAC / Mediateca
Practica arhitecturala a cabinetului Baumschlager - Eberle cuprinde realizarea a peste 300 de proiecte de constructii si studii de cladiri, dobandind o reputatie internationala. Intre lucrarile reprezentative recente pot fi amintite proiecte de anvergura precum extensia aeroportul din Viena, zgirie-norii MOMA din Beijing, cladirea WHO / UNAIDS din Geneva si spitalul din Kortrijk (Belgia).
Punctul central al filozofiei Baumschlager - Eberle este ca arhitectura reprezinta o entitate complexa care necesita integrarea unor elemente diferite, iar aceasta exigenta poate fi obtinuta doar daca o constructie raspunde tuturor cerintelor in ceea ce priveste inteligenta structurii, ecologia, eficienta economica si acceptarea sociala.
Expozitia cuprinde planuri, machete si o documentatie fotografica extensiva
  • for more details visit Baumschlager- Eberle site here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 3:53 PM   0 comentarii
89 by Mircea Suciu
MIRCEA SUCIU - 89
28 februarie – 20 martie 2007
vernisaj: miercuri 28 februarie, 7 PM
  • H‘art Gallery > Mihai Eminescu no. 105 - 107

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:10 PM   0 comentarii
OSCARS 2007 winners
A luat sfarsit cea de-a 79-a editie a premiilor OSCAR pentru activitatea in industria cinematografica. Dupa o gala de premiere ca in povesti si dupa multe, multe emotii o lume intreaga a aflat castigatorii editiei OSCAR 2007.
Iata si lista completa:
  • cel mai bun film - THE DEPARTED
  • cel mai bun regizor - MARTIN SCORSESE (The Departed)
  • cel mai bun actor in rol principal - FOREST WHITAKER (The Last King Of Scotland)
  • cel mai bun actor in rol secundar - ALAN ARKIN (Little Miss Sunshine)
  • cea mai buna actrita in rol principal - HELLEN MIRREN (The Queen)
  • cea mai buna actrita in rol secundar - JENNIFER HUDSON (Dreamgirls)
  • cel mai bun film strain - THE LIVES OF OTHERS
  • cel mai bun film documentar - AN INCONVENIENT TRUTH
  • cel mai bun film scurt-metraj - WEST BANK STORY
  • cel mai bun film de animatie - HAPPY FEET
  • cea mai buna imagine - GUILLERMO NAVARRO (Pan's Labyrinth)
  • cel mai bun montaj video - THE DEPARTED
  • cel mai bun montaj audio - LETTERS FROM IWO JIMA
  • cea mai buna coloana sonora - BABEL
  • cele mai bune efecte speciale - PIRATES OF THE CARIBBEAN: Dead Man's Chest

  • for more details check out OSCAR 2007 winners on OSCAR.com here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 12:45 PM   0 comentarii
02&03 MARTIE @ Gossip
Vineri 02 MARTIE // Haute Culture & Said
Sambata 03 MARTIE // Pagal & Kid Chriss

...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 2:49 AM   0 comentarii
PROJECTS.B @ Carturesti
25 February 2007
PROJECTS.B - este o expozitie interactiva de proiecte de arta publica si comunitara din cadrul programului "I LOVE BUCHAREST". Artisti plastici si arhitecti propun reabilitarea estetica si culturala a unor spatii publice din capitala prin proiecte urban-artistice.
TU decizi, TU participi, TU schimbi!
Inaugurare 27 FEB - 6.30 PM
Durata expozitiei: 27 FEBRUARIE - 16 MARTIE
  • Expozitia este gazduita la subsolul Librariei Carturesti
  • (Str. Arthur Verona nr. 13)
  • Orar > L-D: 2 PM - 8 PM

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 9:13 PM   2 comentarii
CULTOR @ Desant

CULTOR - Sub acest nume, ultima seara de LUNI din fiecare luna, este de acum promisa dezbaterii culturale in spatiul de la teatrul Desant.
Sunt multe de discutat pentru ca sunt destule gesturi artistice care se intampla de ceva timp. Nu mai conteaza doar sa te exprimi liber, trebuie sa o faci si cumva frumos. Incerci sa intelegi, sa gusti din tot ce se intampla. Nu exista scapare. Toate deja se intrepatrund. Este de ajuns sa faci ochii "roata" odata, sa dai o "tura" si sa privesti in ansamblu. Vei intelege.
Comunicarea dezvolta initiativa. Initiativa dezvolta optiunea. Se va discuta despre Cultura Internet. Despre fotografie, sunet, literatura de blog, poezie urbana, cultura underground si despre cei ce misca un deget pentru a face asta.
  • Luni 26 FEB de la ora 7 PM, la Teatrul Desant

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 8:33 PM   0 comentarii
MARTIE line-up @ Gossip
Line-up MARTIE @ Gossip
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 8:27 PM   0 comentarii
Lamborghini Spiga concept
24 February 2007

Lamborghini Spiga concept sneek peek
(click on pics to enlarge)

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:22 PM   1 comentarii
new PEPSI can designs 2007

Agentia Tribal DDB Dallas (digital marketing agency) a creat pentru gigantul Pepsi o serie de microsite-uri care sa acompanieze noua campanie de branding pentru anul 2007.
Ideea din spatele campaniei este crearea unor can-uri (cutii n.a.) Pepsi noi-noute, cu design si sistem de deschidere inovatoare.

Pepsi planuieste sa comercializeze prin rotatie noile design-uri, schimbandu-le in magazine odata la 3 saptamani. Temele de design abordate pentru noile cutii variaza de la fashion, car culture si muzica, pana la sports si entertainment.
Pentru fiecare design original va fi conceput cate un microsite separat unde vor fi prezentate detalii despre concept. In total Tribal DDB planuieste crearea a 10-12 microsite-uri. Primul astfel de site este ThisIsTheBeginning.com si a fost lansat in luna ianuarie '07.

  • visit Tribal DDB site here [+]
  • see ALL PEPSI CAN designs here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 1:46 PM   0 comentarii
Bike wallpapers

Custom made bike wallpapers by weedesign for mybike.ro. Rezolutie mare. Free download!

...by weedesign

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:28 PM   0 comentarii
Nikes for Summer 2007
23 February 2007

Recent-lansata colectie NIKE Summer 2007 aduce cateva modele foarte dragute, de inspiratie urbana. Materiale inedite, culori care sa te scoata din anonimat si un look cat se poate de fresh & funky.
Printre modelele din imagine sunt variante de Nike Dunk, Air Max 1’s si Court Force.
  • more details on Fatlace site here [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 5:52 PM   0 comentarii
B'ESTIVAL 2007 @ Romexpo


BESTIVAL 2007 este event-ul despre care deja vorbeste toata lumea. Un mega-festival conceput dupa exigente internationale.
Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul se vrea unul de proportii si rezonanta uriase. Evenimentul va fi gazduit in perioada 29 iunie - 1 iulie @ Romexpo, Bucuresti.
Setup-ul va contine o scena principala, una secundara si un cort pentru organizarea de evenimente Silent Disco.


  • Dintre artistii BESTIVAL 2007 care deja au confirmat line-up amintesc:
  • Marilyn Manson
  • Reamonn
  • Faithless
  • Alice Cooper
  • Morcheeba
  • update: Wu-Tang Clan
  • update: Pink
  • update: Kasabian
  • update: DJ Phil Hartnoll (Orbital)
  • update: Yonderboi
  • update: Hooverphonic
  • [& more to come...]
  • Find more details on EMAG!C website here [+]
  • or visit BESTIVAL 2007 site here [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 4:05 PM   0 comentarii
Razvan Exarhu BLOG
Pe Exarhu il stiti inca de pe vremea cand era la Rondul de Noapte, la PROFM. Sau poate si mai din timp. Un personaj interesant, care are multe de impartasit. Acum si-a facut si BLOG.
(ca tot era nominalizat la roBLOGfest la categoria `personalitate pe care o asteptam sa isi faca un blog`.)
  • visit Razvan Exarhu's blog here [+]

Labels:

amintit de: Matei @ 3:53 PM   0 comentarii
*buy* HARD COMICS

Daca ai ratat numerele 4, 5 si 6 din HARD COMICS le poti achizitiona si online.

Comic book-urile costa doar 4.50 EUR / bucata

  • buy Hard Comics online here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 3:37 PM   2 comentarii
Dragobete @ Carturesti
Dragobete Party
ceai dansant cu Rusu & Flore
24 februarie @ Carturesti

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 3:24 PM   0 comentarii
Sambata 24 februarie
Florin Chilian (from 6.30PM) & Suie Paparude (from 8.30PM)
Orange Concept Store
- not another phone shop -

Labels:

amintit de: Matei @ 3:21 PM   0 comentarii
DJ Cuebism @ Embryo
Club Embryo
24 februarie
KHIDJAZZ #6
DJ Cuebism (Stockholm)

Labels:

amintit de: Matei @ 3:17 PM   0 comentarii
HomeMade.ro @ TVR 2
Memories Box recomanda emisiunea HomeMade.ro
pe TVR 2 in fiecare vineri de la 10.30 PM
Cand tehnologia video si audio au ajuns extrem de accesibile, iar celebritatea se poate castiga intr-o singura clipa prin intermediul mass-media, in jurul clipurilor home made s-a construit o impresionanta cultura.
Internetul a fost primul care a sustinut si promovat aceasta tendinta (vezi YouTube). Apoi a fost randul televiziunilor occidentale care au recunoscut si ele importanta fenomenului si au actionat in consecinta. Emisiunea "homemade.ro" se inscrie, asadar, in acest curent de consacrare a productiilor video realizate cu resurse minime.
La fiecare editie castigatorii primesc cate 1000 RON. Fiti inspirati si cool! Lumea se filmeaza...
  • visit HomeMade.ro site here [+]

Labels: ,

amintit de: Matei @ 3:00 PM   0 comentarii
Targ de Martisor @ MTR

Intre 24 februarie - 1 martie, Muzeul Taranului Roman gazduieste Targul Martisorului.
Colaje, desene, se lipeste, se impleteste, se croseteaza, se manufactureaza in aur si argint, se confectioneaza din plastic, stilca, lemn si margele…Kurtos kolac, turta dulce, prajiturele, placintele si suc de mere...
  • PROGRAM: 24 februarie - 1 martie / 10.00 - 6.00 PM
  • Bilete: 3 RON pret intreg, 1.5 RON (pret redus)
  • Adresa: Sos. Kiseleff no.3

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:37 PM   0 comentarii
New PSP Ads


Am gasit cateva print ADs-uri noi la consola PSP.
Sloganul "Come Out and Play"
by: Leo Burnett, Singapore

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:28 PM   0 comentarii

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *