|| Home
Cautare


Blogroll
RSS Feed

 

For supporters
Memories Box

.png / 11kb / 150x117:


About me
Also on

 
Matei Stoicovici's Facebook Profile

I Support

Programul Rabla 2012


Bursa Rabla 2012


Cosmetice BIO organice

Stats

Statistici live pe www.statistics.ro

eXTReMe Tracker

Creative Copyright
Creative Commons License
Memories Box by Matei is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 France License.
Based on a work at www.memoriesbox.blogspot.com
weedesign goes BIG
30 June 2006

July Parties @ Kristal Summer Club Mamaia
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 12:44 PM   0 comentarii
TOILET paper flyer
29 June 2006
1 iulie after hours party @ Gossip
nights.ro // love events
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 2:59 AM   0 comentarii
Devoratorii de nights.ro
27 June 2006

macheta nights.ro din brosura Noaptea Devoratorilor de Publicitate
30.06.2006
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 12:51 PM   0 comentarii
pink sensations


pink after hours by nights.ro & love events
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 12:41 PM   0 comentarii
Glittergraphics
20 June 2006
...GLAM/BLINK mania cucereste lumea virtuala: bloguri, myspace, hi5-ul...
Iata un site tare unde iti poti personaliza propriul cuvant - the glam way!



Labels: , ,

amintit de: Matei @ 2:01 AM   0 comentarii
macheta
13 June 2006

Posibila macheta pentru brosura Noaptea Devoratorilor de Publicitate '06
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 6:26 PM   0 comentarii
Pofta de...
Mi-e pofta de cirese! De cireasa Pacha Ibiza, de cirese-cirese (prietenii clubberi stiu de ce) si de cirese de pus dupa urechea iubitei...
in fine...Glitter cirese de luat de pe site-ul Pimpmyspace.
Click here [+]

myspace

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:06 PM   0 comentarii
Hi5!

Recunosc! Intr-o prima instanta si ca de obicei avand prejudecati si reticente fata de tot ce este foarte popular in randul lumii, am avut impresia ca Hi5 (sau alternativ Yahoo 360`, desi e putin diferit) nu este decat o noua forme online de a pierde timpul si de a te indobitoci in stilul specific generatiei MTV//SMS//iPOD//Playstation etc...
Acum sunt si eu membru ;) Si dupa numai 2 zile de la activarea contului am deja 60 de friends pe lista, oameni vechi si oameni noi. De cand am intrat in comunitatea asta mi s-a confirmat in repetate randuri zicala "Lumea-i mica", intalnid lume cu care nu mai tinusem legatura ani de zile si, mai surprinzator, lume pe care am aflat ca o cunoaste si alta lume cu care ma cunosteam si eu, fara a sti unii de altii :)
  • So...if u have time check out my Hi5 profile here [+]

Labels: , ,

amintit de: Matei @ 12:47 PM   1 comentarii
Occasion Fashion Show
10 June 2006

A friend of mine is going to launch a new collection of clothes.
For Summer '06.
Joi, 15 iunie, club Cuando.
Prezentare cu vanzare
Fancy some fresh fashion? Be there!
...by weedesign

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:01 PM   0 comentarii
Quantum Leap
07 June 2006


In ultima vreme m-am tot sucit cu privire la ce masina sa-mi iau. Daca in faza initiala plecasem la drum cu gandul la un Citroen C1 (cu variantele Peugeot 107 sau Toyota Aygo - aproximativ aceeasi caroserie, acelasi pret si date tehnice), pe parcurs au mai aparut variantele WV POLO Happy, Citroen C2 sau C3, Opel Corsa, Noul Ford Fiesta (la care am stationat cateva saptamani, crezand ca este cea mai buna optiune), pentru ca in final sa mi se puna rau pata pe ... Fiat Grande Punto.
S-a termiat cu joaca...design curat si minimalist, in stil Masseratti, insa motor cam micut (1.2 65 CP, fata de Fiesta - 1.4 80CP). Dar cred ca e o alegere buna. Cu toate ca italienele sunt privite cam prost ca si masini de serie ma gandesc ca nu degeaba a luat Grande P. premii peste tot, 5 stele la EuroNCap si este considerata de presa de specialitate ca o bila alba pentru marca Fiat.
vom vedea
lupta se duce oricum la nivel inalt (pret, dotari standard, finisaje, fiabilitate, consum, etc) intre Fiesta si Grande Punto.
and the winner is...
mai am de mers pe la show-room-uri ca sa ma conving si de feeling-ul de a sta inauntru.
keep you updated!

Labels:

amintit de: Matei @ 1:16 PM   0 comentarii
06.06.06
06 June 2006
Mda...azi e 6 iunie 2006. Adica 06.06.06. Seamana cam mult cu "Number of the Beast", huh? Asa ma gandeam si eu...
Nu stiu daca sa zambesc ironic sau sa ma panichez putin. Pana la aceasta ora nimic dubios nu mi s-a intamplat. Si nu pot sa zic ca am fost mai atent decat in oricare alta zi. La traversat strada, la portofel in autobuz, la restul primit la magazin, la pronosticul de la horoscop sau alte d'astea. La scenarii mai aiurea nici nu m-am gandit. Gen atentate cu bomba la metrou, descinderi cu mascati in apartament, Saorma infestata cu gripa aviara, etc).
Life is good si isi urmeaza linistita cursul...
Auzisem ca au fost amplasate echipaje de politie prin oras. Se zvoneste ca satanistii (adica rockeri?) ar cam avea treaba pe inserat prin cimitire. Ritualuri, sacrificari de animale (dog, cat, maibe some rats)...urinoterapie, dansuri nud, fecioare... bivolarisme d'astea.
Oricum, interesant este ca data asta nu o sa se mai repete niciodata. Poate prin 3006.Sunt tare curios sa aflu cam ce ciudatenii s-au intamplat azi in lume (ca sigur o sa fie!). In special pe la americani ca aia sunt cam dusi cu sorcova... (oare Biserica se panicheaza si ea?)
sa traim bine!
Make sex sex sex! not six six six!

Labels: ,

amintit de: Matei @ 5:14 PM   0 comentarii
LIVIO & ROBY
05 June 2006

Livio & Roby after hours party @ GOSSIP
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 8:01 PM   0 comentarii
KAUFLAND
02 June 2006

Pentru cei care nu stiu inca (abia am aflat si eu), s-a inaugurat recent un mega-market pe genul Carrefour sau Billa, undeva prin zona Tei (sau asa ceva) care se cheama Kaufland. Pana aici nimic panica. Insa in fata la Kaufland s-a deschis exact pe gustul romanului de rand o MICARIE (a se citi loc unde se fac mici), ca alternativa la deja-obositul Cocosatu' sau Gil.
Locul a devenit deja destul de notoriu printre cartieristi, dar si printre cei care stau prin zone mai indepartate. "Ai mancat ceva azi?Nu?Atunci ne vedem la Kaufland la un mic!Hai noroc!"
Lume multa, foame mare, coada permanenta, preturi romanesti, carton ca pe vremuri si mustar indoit cu apa. Need more? Pofta buna!

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:30 PM   0 comentarii
IREFUTABIL

Am gasit intr-un supermarket o cutie de prezervative pe care era scris intr-un mod foarte caterinca un slogan care nu te poate duce cu gandul decat la asa ceva...
"ireFUTABILA PLACERE!"

hehehehe :))

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:28 PM   0 comentarii
Coca HIGH

...nu nu e nici o aluzie la droguri (hehehehe), ci este vorba de o mare sticla de Coca Cola care troneaza impunator pe un bloc din interesctia de la Romana. De la departare panorama e super tare, iar ideea mi se pare cel putin interesanta!

Labels: ,

amintit de: Matei @ 1:24 PM   0 comentarii
Oameni buni cu suflet bun si credinta in D-zeu
..nimic.

Atat voiam sa zic. Mi se pare caterinca maxima fraza asta si ma amuza copios cand e folosita de catre mici aurolaci sau tiganusi care cersec prin metro, spala parbrize, vand 7 seri la stop,stau cu animalute mici in brate, se dezbraca si o ard in chiloti batand in geamuri la masini, vin cu cartonase cu "7 copi murotori de foame mama a murit si tata e alcolic...", cu icoane din alea mari, pe genul cu calendar pe spate, da' lipite cu scoci tot pe o placuta de catron, cu caciula sau sapca in mana, cu fratele mai mic sau sora care sunt sugace sau paralizate sau oarbe sau nu au maini, cu acordeonu' si canta toti "barca pe valuri" sau cu muzicuta, care recita luceafarul de eminescu de la cap la coada fara suflare (nu am putut niciodata sa invat atatea strofe!), sau care de paste o ard cu mielu' in brate >> "mangaiati-l pe gigel". Mai am boala mare pe toti trantorii astia care au monopolizat orice spatiu disponibil din Bucuresti pe unde poti sa iti arunci masina si fac pe parcangii si ajuta lumea cu indicatii si gesturi cand pleaca/vin si se asteapta sa le dai un ban, o tigara, un ceva...si de fiecare data se asteapta... si ce ma fac de exemplu daca am din astia in fata blocului si trebuie sa le dau de fiecare data?Cum sa nu le dau?, ca ma gandesc ca noaptea se duc si imi dezumfla rotile sau imi trag cu teava pe masina sa-mi ia vopseaua sau ca imi ciordesc oglinda sau capacele..Si a doua zi vin singuri dis-de-dimineata cum ies din casa si imi zic ca aseara au vazut ei pe cineva care o ardea dubios pe langa masina mea si ca daca le dau si lor ceva promit sa fie geana in fiecare noapte si sa-mi dea raporul si ca le e si lor foame ca au fugit de acasa/orfelinat ca nu aveau conditii', da eu ii vad zilnic cu mananca de la Mc si fumeaza Kent...

Oameni buni cu suflet bun si credinta in D-Zeu...

Labels: ,

amintit de: Matei @ 2:20 AM   0 comentarii
DAVE VAN N & KOOL
01 June 2006
Dave Van N (HU) & KOOL
in after hours party 5 ANI de NIGHTS.RO
GOSSIP
17 June
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 7:17 PM   0 comentarii


DJ Naga (HU) // 9 iunie // GOSSIP
...by weedesign

Labels:

amintit de: Matei @ 2:33 AM   0 comentarii

Ultimele amintiri
Colectie de amintiri
Amintiri tematice

Music Player

© 2005 - 2009 Memories Box. Template by * Matei *